02-24-2008, 22:38
|
|
|
Muhafazakárlık-liberallik! Zihniyet savaşları
Alıntı:
evet bende sizin gibi diyorum bu devletin benim vergilerimle sunni bir anlayışla beslenen diyanette para aktarmasına karşıyım Gülümseme kaldırılsın yada benim verdiğim vergiden diyanete pay verilmesin
|
Laik devletin "diyanet işleri başkanlığı" olması garip değil, ama laiklik bizim ülkedeki laiklikse gayet garip.Zaten diyanet işleri başkanlığı sistemin dini resmiyete bağlama uğraşının sonucudur.Bu işten devlet elinin çekilmesi gerekir.
Alıntı:
yada mahalle baskısına uğrayan bir kimse buna karşı hukuki haklarını arayabilsin.bugün maraşta sevgilisiyle gezerken bir çocuk dayak yiyor ve buna kimse ses çıkarmıyor işte bu mahalle baskısınıda fethullahçı medya ve başbakan baskı değil dayanışma diyor ...tabi onların tuzu kuru
|
Kimseye inandığından, düşündüğünden, yaptığından dolayı "dayak atma" hakkımız olmamalı. Bununla birlikte kendilerini özgür sayanlar aleni yaptıkları işin insanları rahatsız ettiğinin bilincinde olsagerektir.Otobüste, parkta vs.vs...Toplumun da onlara bir tepki göstermesi en azından "normal"dir.Haliyle bunu yapan insanın üzerinde bir baskı hissetmesi de.Tepkinin illa sopalı, bıçaklı, kavgalı olması gerekmez. Bırakın onu toplumdan hiçbir tepki görmeseler toplumun ahlak anlayışını darp eden fiilleri aleni yapmak başlı başına bir baskı olsagerektir.Hani sizin "isyan" dediğiniz.
"Fethullahçı Medya" dediğinizi ve başbakanı bu konularda daha dikkatli takip etmenizi öneririm.
|
|
|