Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-25-2008, 03:05   #25
Kullanıcı Adı
Susmak
Standart Şehidlere ölü diyen 'BİZİM' gazete
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Nusret kardes bana sunu acikla, Filistinndeki kardeslerimiz Piknik yaparken israilliler tarafindan sehit edilmis ve bu diger cemaatin gazetesi bir zamanlar müslüman savassilarina karsi terorist ifadesi kullandigi gibi,filistindeki ölen kardeslerimize öldü diye ifade kullaniyor bunu aciklarmisin bu durumun yolda giderken araba carpmasi gibi örnek vermenin anlmi ne tabiki yolda giderken araba carpca sehitlik mertebesine yükselmez,amma bu konuyla baglantisini nasil kurdunuz merak ediyorum
Bak arkadaşım. Benim Gülen Cemaatiyle bir alakam yok. Zaman gazetesini de okumuyorum( ters geldiği için değil, ben Vakit' çiyim ;)). Zaman' ın yayın politikasını bilmiyorum. Hangi ifadeyi hangi amaçla söylediğini bilemem.
Ama arkadaşların demek istediği, bir insanın şehit mertebesine ulaşması için gereken şartlardır. Sadece savaşta vatan uğruna ölmek veya gayrimüslimler taradından öldürülmenin şehit mertebesine ulaşabilmek için yeterli olamayacağını anlatmak istediler kanaatindeyim. Kanaatim doğru ise de ortaya şöyle bir çelişki çıkar ki o zaman bizim ölen her askerimizi şehit mertebesine yükseltebiliyoruz...
o zaman bu konuda aydinlatirmisin beni?,Türkiyede de Teroristler tarafindan insanlarimiz sehit ediliyor,ve filistinde de savas sözkonusu oluguna göre neden Tr deki vatandasimiz sehit olarak duyrulurken israilli tarafindan öldürülen filistin vatamndasi sehit olarak görülmüyor ?
Galiba aynı şeyleri söylüyoruz... ( Mesajımda bir kelimeyi eksik yazmışım, düzelttim. Tekrar oku istersen... )
Tsk ederim nusret kardes amma epey gec oldu istersen yarin devam ederiz Saygilarim ile Hayirli geceler ;)