Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-25-2008, 19:07   #20
Kullanıcı Adı
zümrüt
Standart KAÜ'de başörtülü öğrenciler içeri alınmadı
1)başörtüsünü karşı değiliz akp nin icraatlarına karşıyız
2)bugün yapılanlar masum başörtüsü altında adım adım ülkenin dindarlaştırılmasıdır
3)bugün izlenen yol uzlaşarak büyümedir ,yani bazı direnç noktalarında geri adımlar atıp zamanı gelince o direnç noktalarını aşıp hedefe ulaşmaktır bunu ben söylemiyorum fethullah hocanın kendisi ele geçen ve atv de ali kırcanın yayınladığı kasetlerde söylüyor
4) liberal düşünceden nasibi almamış bir partiyi liberte sınıfına koymayı nereye oturtursunuz bilemiyorum,bugün akp nin tabanı kemikleşmiş ana taban milliyetçi-muhafazakar ve kendi istediği dünya görüşünün sadece tek doğru olduğuna inanmış dinsel doktirinlerle beslenmiş bir taban ne yazik ki bunu göremeyen yada alternatifsizlikten dolayı bu partiye kötünün iyisi diyerek katılan bazı liberte düşünceye sahip aydınlarımız olmuştur ama son noktalarda onlarda kopmaya başlamışlardır
5)evet akp eğtime önem vermiştir okul sayılarında büyük bir artış olmuştur ama onlar akp nin dindar bir türkiye hayalini örtmeye yetmemektedir
6)bugün fethullahçı bir çok sivil toplum örgütü ile birlikte bir çalışmayı güneydoğuda yürütmektedirler ama en büyük kural devrimin çocukları devrim sonrası birbirleri ile boğazlaşır akp nin başlattığı b karşı devrim sürecinde yol alınınca eminiz ki çocuklar kendi arasında boğazlaşacak zaten ilk çatlak melih gökçe cephesinde verildi. ;)
7)bu liberte özgürlükler meseleside çok fazla gündeme geliyor hani sınırsız özgürlük olur mu olamaz mı ?bal gibide olur öyle güçlü bir anayasa öyle güçlü bir hukuk sistemi yaratırsınız ki isteyene din özgürlüğünü isteyenede sonuna kadar günah işleme özgürlüğünü verirsiniz protestan ingiltere ve amerika bunu başardılar(başka milletler için sömürgeciler ama kendi toplumlarını yarattıkları güçlü hukuk ile özgür bir biçimde yaşatmasını biliyorlar şimdi bana ahlak falan nutukları atmayın ,isterseniz sizlere ahlaksız gelen davranışı yapmazsınız buna kimse birşey demez ama isteyende sonuna kadar yapar burada bireylerin her iksinin hakkınıda koruyan özgür bir anayasa olur ...ya peki akp napıyor ha birde nerede hangi ülkede ne yasak var onu alıyor ...yeni anayasayıda rte ve ekibi büyük ihtimalle uyuttular.zaten seçmenleride başbakana karşı öyle muahbettli ki biriside çıkıp yahu ne yaptın bizim anayasayı demiyor buda başbakan için nur -nimet ;)
zümrüt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla