Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-27-2008, 01:26   #6
Kullanıcı Adı
Susmak
Standart SP terör için çözüm paketi hazırlıyor
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
PARS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aknesill Nickli Üyeden Alıntı
başbakan dik duruyor,birileri çıkıp ben dedim de yaptı diyor ya cinnet geçiresim geliyor..kardeşim sen askerle ne zaman ortak hareket edebildin ki?diğerleri halkla ne zaman bütün olabildiler ki ak partiden başka...ak parti şu anda toplumsal uzlaşı merkezinde..bu işi ak partiden başkası çözemezdi Allah'ın da izni ile..

HANGİ LİDER DİYARBAKIR'DA, VAN'DA VE BİLUMUM ŞEHİRLERDE TÜRK BAYRAĞI DENİZİ ALTINDA "TEK BAYRAK,TEK DEVLET,TEK MİLLET" DİYEBİLDİ TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAŞKA??
Dik durmayi bir tarif edermisiniz?,dik durma tavizler vererek mi oluyor ?,Disarida kükreyip iceri de yani Bush un yaninda kedi olmak ile mi oluyor
yenilmiş insanlar,romantik davranır. bu konuyu açarakta belli oluyor.sizler millet dik iken eğri durdunuz,ezildiniz büklüm büklüm oldunuz.o yüzden birbiriyle tutarsız ifadelerle gerçekdışı isteklerde bulunuyorsunuz.
Dik durusunuz her halinizden belli ,nedense bush un karsisinda dik duramiyorsunuz aklinca operasyon yaparak bir is yaptiginizi saniyorsunuz,önemli olan göstermelik operasyonlar degil önemli olan karsiliksiz operasyonlar,bu gibi operasyonlar önceleri de gördük bosuna hava atmasinlar Amerika istedigini aldiktan sonra yine bir sorap örer :-\, Pkk li Maymunlar 12 askerimizi Sehit ettiginde Basbakan Kükrüyordu,sabir tasi satladi diye ve ne oldu hemen yapilmasi gereken operasyon Bush ile görüsme sonrasina ertelendi :-\,Bush ile görüsene kadar kükremeye devam etti taaki görüsme vakti gelene kadar,ne oldu ?,simdiye kadar pkk lilari besleyen Amerika ile ortak düsmanimiz oldu,inanirmisiniz inandim ve cok duygulandim,bence amerikanin verdigi bu taviz den sonra Amerikanin birsey koparmadigina inanan varsa bence cok mu cok saf ,Amerika Iran a vuracagi zaman Hükümetimiz yine bir kilif uydurarak amerika ya verdigi tavizi yerine getirecek :-\,bir örnek vereyim Amerika Irak a vuracagi zama Saddam elindeki kimyasal silahlari ile Türkiyeye de vuracak dedi ,Bir baktim bizim akp lilere cooktan inanmislar ki Bush un yalanlarina,Irak bize vurabilir diye söylenmeye basladilar :-\,daha dün gibi hatirliyorum aynisini Iran hakkindada söylemisti Bush ve ayni havalara yine girdi bizim akp liler aglayalimmi buna gülelimmi