Alıntı:
Kuvayi Nickli Üyeden Alıntı
y aarkadaşlar size gülüyorum evet ben tolga abim ceyhun ben 16 abim 22 yaşında ikimizde bu nickden giriş yaparız ayrıca ben ilk efa giriyorum sitenize dikkatinizi çekerim ilk mesajımı attım gidin sokakta oynayın istihbaratçılığı veya ps ounlarında adam gbii cevap verin ben cevap istiyorum akp nin kentsel dönüşüm programına açıklık getirsin biligli biri boş yere kuşku duymayın abimin msn adresi ceyhun_akp22@hotmail.com abim konuşabilirsiniz benimkide bu kuvayi_akp@hotmail.com allah allah ya siz vakt keybetmeden milli istihabarata danışın sizde yetenek var ayrıca dün gece param bitti netten çıkmam zorundaydım özelden mail atan arkadaşıma sesleniyorum!...... eğer gençlere bu şekilde davranılmaya kalp kırılmaya devam edilirse akp birdahaki seçimde gençlerin yarasını saramaz kaç milyon yeni seçmen giriyor seçime doğru dürüst açıklama ypıcağınız yerde bana destan yazdırıyorsunuz içinizdeki kuşkuları bir nebze olsun dindirdiysem sorumun cevabını alabilirmiyim.........
|
bak arkadaşım eğer durum böyle ise ben özür dilerim.Ama şunu belirteyim ki ben istihbaratçı falan değilim.Bu foruma hergün bir sürü insan geliyor,ortamı karıştırmak için.İlk başta senin açtığı konu da onun gibiydi.Çünkü Akpartili bir kişi konu açarken başlığına dikkat eder.Yani Akparti diye yazar.akp değil.Ayrıca sen benim hakkımda kalp kırma gibi bir davranışta bulunduğumu idda etmişsin.Sen her herhalde mesajları okumadın. Bak bakalım benim bu konu hakkında yazdığım ilk mesaja ne diyor ;
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Bu foruma çok değişik insanlar geliyor. Şimdi senin yaşını vermendeki amacın ne? göz boyamak mı. Bu konu hakkında böyle ustaca cümleler kullanmışsın. Beni düşündürüyor. Hiç de gerçekci gelmiyor. Bizim gözümüz de karnımız da bu oyunlara tok. duyguselinin de dediği gibi inanıyorsun, geçmiş olsun.
|
göz boyamakla ne alakası var ben de 17 yaşındayım, ilk kurulduğu günlerden beri de bu forumun üyesiyim şimdi bu göz boyamak mı oluyor
Ayrıca anlamadığım nokta da bu kadar kuşkuyla yaklaşmanız.Doğruları söylemek varken,niye taş atıyorsunuz...
Başbakanımız ne diyor: Size taş atana siz gül atın...
|
forumdaki başka kişiler senden kuşkulanırken,senin bu forumu karıştırmaya geldiğini düşünürken ben seni savundum.
''Size taş atana siz gül atın'' dedim.Ne yazık ki sen bunları görmeden.Kendi isteklerin doğrultusunda kanıya varmışsın.
Tekrar söylüyorum eğer durum senin söylediğin gibiyse ben özür dilerim.Bu kuşkulanmamdan beni maruz gör.Çünkü yazdığın bütün mesajlara baktığımda ben böyle bir kanıya vardım.Aklım hala da karışık gerçi ya...
Ayrıca da AKPARTİLİ bir kişi Başörtüsüne türban DEMEZ!!!!!!