çok yazık oldu beşiktaşa
eğer bir takım kupayı almak istiyorsa çaykur rize gibi bir takıma (!) 15 dk.da 1 gol daha atmasını bilecek! şampiyonluk parolasıyla turnuvaya katılan bir takım nasıl bu şekilde oynar gerçekten şaşırıyorum..
burda eleştireceğim ne başkan nede futbolcular eleştirilmesi gereken bana göre çok sevdiğim ertuğrul sağlam..
ertuğrul sağlamınn iyi insan kötü hoca olduğunu düşünüyorum yani dün 2 farklı yenmemeiz gereken maçta oyuna sürülen oyunculara bakar mısınız yani hocam antremanlarda bu takımın başında olan b u takımı çalıştıran kadroyu belirleyen sz değilmisiniz aman allahım bu nasıl bir kadro!!
Alıntı:
Dikkatlerden kaçan bir isim var; Tello. Şilili oyuncu her geçen maç daha da geri gidiyor. Kartal’ın kritik anlarında sahne alan bu oyuncunun yarattığı handikap, takımın kişiliğini, fiyakasını bozdu. Sol taraftan başlayan atakta Suat topu ağlara gönderdi. Bir takım ancak bu kadar amatörce gol yer. Aslında bu takımda hayat da var, hamur da... Ama bir türlü taşlar yerli yerine konulamıyor. Öyle değil mi Sayın Sağlam!
|
çok doğru tello lig başındaki tello ile aynı değil gittikçe geriye gidiyor ama çok dikkat çeken bir mevkide oynamadığı için gözden kaçıyor umarım eski formuna döner bir an önce.. :'( :'(
Alıntı:
Maçtaki herkes gördü de, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Yozgatlı’nın farkında olamadı. Yozgatlı, bir tane olumlu hareket yapmadı. Her topu kaptırdı. Takımı oyundan düşürdü. Çıkarıp takımı 10 kişi oynat, en azından sinirler gerilmesin! Cisse’nin de çıkması ile birlikte Kartal resmen 9 kişi oynadı
|
benim için ve tüm beşiktaşlılar için bu kupa lig kupası kadar olmasada çok değerli nasıl böylesine kritik bir maçta ligin ilk haftaları hariç hiç oynamayan mehmet yozgatlı oynatılır aklım almıyor.. >
>
>