Alıntı:
|
tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
göktürk sadece kendi milletini çok seviyor ve bunun içinde kendince sebepleri var. Eğer olaylara sadece verdiği sebepler doğrultusunda bakacak olursak biz de aynı şeyi söyleriz. Bu bir bakış açısı. Bence yanlış olan hiç bir şey yok. göktürk kendi milletini sevdiği için Allah'ın (c.c.) milletimizi korumasını istemiş. Güzel bir dua değil mi. Eğer ki Türk diye bir kişiyi yanlış olduğu helde haklı çıkarmaya, güzel görmeye çalışırsa; o sırf Türk diye onu ayrı bir kefeye koyarsa bu yanlış olur.
|
İşte bu arkadaşımız benim anlattıklarımın aynası olmuş size doğru yansıtmakta.Bu aynayı tutan arkadaşın eline sağlık diyerek onu tebrik ederken yorumların ortak kanaati benim ırkcı bir insan olduğum.
Demekki anlatamamışım.Ben delimiyimki Türklüğe Müslümanlıktan önce değer vereyim,Ben bilmiyormuyum İslamiyetin üzerine hiç bir şeyin olmayacağını , ben bilmiyormuyom ki LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH.
Yoksa beni gözleri ile milletin kafataslarını gözetleyip içinden Türk standartlarına uyuyormu ,uymuyormu diyerek elinde kalem kağıt hesap yapan kişilerden mi zannettiniz.
Aksine bizde müslüman olup namazımızı kılar ,orucumuzu tuttuğumuz gibi ,şartlar yerine gelince haccımızada gideceğiz.
Hepimizinde bildiği gibi anlatmak istediğim Türklerin İslamiyete verdiği katkıların devasa hizmetlerinin devamı açısından ,bu yüce milletin her zaman kendinde olup baki kalması adına ve daha çok hizmetler vermesi için Allah'a yapılan küçük bir duadır .Çok olmasa gerek.