Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2008, 17:11   #4
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart NEDEN ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN!!
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Göktürk kardesim güzel, has konusmussunda peki ortada bir tezat yok mu..senin icin Türklük degil Müslümanlik önemli demissin o zaman neden Allah Müslümanlari korusun demiyorsun malum Türk denilince inanci olanda, olmayan hepsi gioriyor evet onu ayrintili yazamazsin ama sadece Türk yazarakta bir kisitlamaya gitmiyor musun sence..
Sana şunuda söyleyebilirim.Allah müslümanları korusun derken iş bunlada bitmiyorki.Müslümanın müslümana girdiği bu dünyada bir de elin milleti Dünyanın bir ucundan gelip seni tokatlıyorsa ve bir gün ilahi mahşerde o yüzüne yediğin tokadın kırmızısıyla Allahın huzuruna çıktığında sormazmı san bu tokadı neden yedin diye.Akılmı vermedim der fikirmi vermedim der eksikmi yarattım der.sadece bana dua edip her şeyi gene bendenmi bekledin der ve öyle bir tokat vurur ki maazaallah şiddetinden kendimizi cehennemin en ücra köşesinde buluruz.
Bu sebeble Dünya müslümanlarını toparlayacak sıkı bir kavme ihtiyacı var bu alemin.Ve bunuda yapacak olan şu anda tek aday O da Türklerdir.Başka adayınız varsa bana söyleyin onun ellerinden öpeyim.
Onun için tekrar Allah Türk'ü korusun diyorum.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla