Konu
:
NEDEN ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN!!
Tekil Mesaj gösterimi
02-29-2008, 18:17
#
7
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
NEDEN ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN!!
Alıntı:
duyguseli
Nickli Üyeden Alıntı
Her gece yatarken bütün müslüman kardeşlerime dua ediyorum..
Ben bir müslümanım..Arap kökenli bir müslümanım.. :
Türk vatandaşıyım ve kimliğimde Türk yazıyor..Bundan hiç utanç duymadım..Ama gereksiz ve yersiz bir gururada kapılmadım..Büyüklenmek günahtır..Büyüklenmek Allah'a mahsustur..Bir Türk Türk olduğu için büyüklenmemeli..Bir arap Peygamberimizde araptı diyerek arap olmayan kardeşlerini küçümsememeli..Dinimizde ırk ayrımı yoktur.. Yapanları ALLAH ıslah etsin..
Her dinde her ırkta dinini ve ırkını lekeleyen insanlar olmuştur..Olacaktırda..Kimse bunun önüne geçemez..Ben kalkıpta dinime küfreden bir arap yüzünden o araptır diye bütün arap müslümanları kötüleyemem..Sonra Rabbim bana demez mi senide ben yarattım,onuda ben yarattım..Sen kendi cinsinden olana başkasının günahı olduğu halde aynı ırka sahip olduğu için küçük baktın,dışladın..Bu beni yok saymaktır..Benim yarattığıma değer vermemektir.. diye.. O zaman ben haketmezmiyim başıma gelebilecek her musibeti..?Haketmezmiyim cehennimin dibini.. :-\ Rabbimin yarattığı her şey güzeldir..Onun yarattığını çirkinleştiren nefsimizdir,insanlardır,şeytandır.. Müslümanın ırkı dili rengi ne olursa olsun..O müslümandır..İster arap ister Türk ister kürt olsun..Müslüman kardeşini ırkı dili rengi yüzünden ayıranları ne büyük bir azap bekliyor farkındalar mı acaba..? :-\ Rabbim onların cümlesini ıslah etsin..
Rabbim bütün ümmeti muhammedi de korusun..
Amin Amin Amin..
[i][b]Bu kesinlikle çok güzel...
TÜRK EVLADI