Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 02:20   #22
Kullanıcı Adı
ağyar
Standart Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!!
Alıntı:
Kuvayi Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben 16 yaşındayım ve solcu kökenli komünist kökenli bir semtte oturuyorum ve baskı görüyoruz bir yerde işte bildiğiniz zıvanalar abd uşağı tayyip falan filan kulak asmamaya gayret ediyoruz geçen imza topluyorlardı kentsel dönüşüm ile ilgili akp için bir çok palavra tam oalrak bilmiyorum nedir bu kentse dönüşüm işi toki başkanı 2010 yılına kadar istanbulda tüm gecekondu semtlerine girilecek diye bir açıklama yapmış cevaplarınız için teşekkürler saygılarla ak günler bizi bekliyorr ben buna inanıyorum !!!
Genç arkadaşımız bulunduğu çevredeki sert muhalif söylemlerden oldukça bunalmış olmasına rağmen Ak Partiye karşı bir önyargısı yok, neler yapıldığını öğrenmeye çalışıyor benim anladığım kadarıyla. İlk okuduğumda doğru anladığımı düşünüyorum ama herkeste aşırı bir şüpheci yaklaşım gözlemledim. Üye olalı baya oldu ama foruma pek hakim değilim, kötü niyetlilerin burayı mesken tutmaları da çok muhtemel tabi ama bu arkadaşta ben öyle bir izlenim hissetmedim. Bir de Duyguseli arkadaşımız biraz yanlış anlamış galiba. Ak Partiye inanmıyorum dememiş... Ak günler bizi bekliyor buna inanıyorum demiş.

Böyle insanları kazanmak için biraz daha itidalli davranmak gerekiyor. Saygılar...

ağyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla