Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 11:57   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Dekan Ve Rektörlerin 22 Tanesi Hristiyan Asıllı
Türban değil başörtüsüdür onun adı,yasakçıalrın ağızıyla dile getirmezsen sevinirim.

Okullarda başörtüsü olması başı açıkları tehdit etmiş oluyorda,başı açıklar başı kapalıları tehdit etmiş olmuyor mu ?
Daha 2 gün önce bir grup saldırıda bulundu başı kapalı bacımıza buna ne demeli ?
Az önce köşe yazısı forumuna Hasan Karakaya'nın bir yazısını ekledim,bu saldırganalrla ilgili bir kaç şey dile getirmiş,buraya yazmak istemem onu okursan sevinirim...

Öyle bir söylemişsin ki sanki her oruç tutulmayanı öldürüyorlarmış gibi gösteriyorsun.Şnu söylemekte fayda var hiç bir 'ben müslümanım' diyen bir insan oruç tutmadığı için birisini öldürmez,veya namaz kılmadığı için linç etmez,veya Kur'an-ı Kerim okumuyor diye kafir bellemez,o öldürülen gençle ilgili bilgi sahibi olan başka birileri vardır onlar anlatır ama oruç tutmadığı için öldürüldüğüne asla inanmam,gerçek olsaydı devamı gelirdi...

Hala kezzap olayında,haberi okrsun neden doğruısunu araştırmazsın ? kartel basını dahi burun kıvırdı neden görmemek için inat edersiniz ki ? Liseli kızların etek giydiğini bilmez misin ? Veya saldırıya uğrayanalrdan 2'sinin ot pantolonlu olduğunu ?
Saldırganın psikolojisinin bozuk olduğunu okumadın mı ? İtarfını vs. ?
Ezbere konuşmayın olayı araştırın...
Kızların açıklamalarınıda okuyun derim...
Sivas olayını ateşleyenler ise ateistlerdir,ilk kıvılcımı saçan ise sivil polislerdir,araştırmanı dilerim...

Sorunu anlamadım ama şunu söyleyim Laiklik ilahi dinlerin ilgasıdır.