Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 12:42   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Dekan Ve Rektörlerin 22 Tanesi Hristiyan Asıllı
Alıntı:
gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı
Sivas olayını Fetullah Gülen kaynağı dışından bir de siz araştırın.Ben kesinlikle başı kapalılara tehdit görüyorum.Ancak dediğim gibi ben kamuya açılsın diyorum.Benim anneminde başı bağlı başı kapalı bir insanın neler hissetttiğini toplumdaki dışlanmışlık duygusunu az çok biliyorum.Ama unutulmamalıdır ki İslam hoşgörü dini iken kara fikirli kara yürekli hainler islamı kullanarak kirletmeye çalışmıştırlar bende bu olaylaradan korkarım.Bahsettiğiniz yazıyı da okuyacağım.
Şunu söyleyim,akpci değilim,nurcu değilim,erbakancı değili,m,süleymancı değilim,fehtullahçı hiç değilim ve gazete dergilerini vs. okumam...atatürkçü değilim,laik değilim,kemalist değilim,ülkücü değilim solcu değilim bilmemneci değilim...Tanıkların ve olayın içinde bulunan sivil bir polisin verdiği röportajından öğrenmiştim,bazı belgeler vs. sundu kendileri...Bulabilirsem koyarım inşallah...

Bende solcu bıyığı bırakan,yeşil renk parka giyen,cumhuriyet kadınını temsil eden dizlere kadar uzanan eteği olan ve başı açık insanlardan korkmaktayım...Korkumun somut kanıtlar ço malesef,deminde söylediğim gibi 2 gün önce üniye giren (aydın ünisi sanırım) kıza saldırmaları gibi,veya 4 gün önce bir başka üniversitede çoğu dışardan gelme mahlukların kapı önüne oturarak başörtülülere küfür etmesi,veya aynı kişilerin üni binasında bulunan bir başı kapalı müslüman bacımıza ''in aşağıya sana göstercez göreceksin gününü'' demeleri...

Birazda yaşlılardan örnek vereyim,anıtkabirde yapılan miting öncesi gelen 2 başı kapalı bayana ''neden başını kapıyorsun aç burada'' diyen yaşlı bunak bir cumhuriyet kadını (mahalle baskısı budur,hatta anıtkabir baskısı dahi diyebilirim),veya aynı 2 başı kapalı bayana tekme sallamaya çalışan bir mahlukat (kameraman sağolsun tekmeyi engelledi),veya aynı yerde ''senin bilmem neyini bilmem ne'' diye küfür eden ''atatürkçüler''...
Veya aynı mekanda ''ne ümmetçiyiz ne türbancıyız'' diyen kişi...
Örnek çok...

Tan doğan meydanında 60 yaşlarında parmağı hasarlı bir teyzemize saldırılmasına ne demelisin ?
4 tane 'cumhuriyet kadınının' arasında kalan bu teyzeye bir yandan hakaret edip diğer yandan '' yeter be rahatsız ettiniz defolun ülkeden'' diyen fransız zihniyeti,ve ardından kadını polislerin bulunduğu yere omuzlarak atmalarına ne demelisin ? Ve aynı mitingde onlarca olay,ve Allah'ın kelamına küfür etmeleri,dil uzatmaları (kafirler)

Bu yasakçı zihniyet başörtüsünü türban,türbanı başörtüsü yapıverdi,''çene altına varız'' diyen mason uşakları ''hayır buda olmaz'' demedi mi ? Çarşaf yakmadımı ?

Eğer bir tehlike varsa ve olacak diyorsan somut şeyler isterim.
Başörtülü dindar bacılarımıza yapılan,Allah'ın kelamına dil uzatanlar göz önünde,peki ya başörtülülerin yaptınları ?
Neler yapmış ?
Kime tekme sallamış?
Kime küfür etmiş?
Nutuk'unuza dil uzatmışlar mı ?
Aralarına giren -ki başı açıklar her zaman başörtüsü eylemlerimde bulunur- başı açıkların saçlarını çekmişler mi ?
Üni kapıları önünde hakaret etmişler mi ?

Bunlar önemli...
'Tehlikeli görüyorum' diye tehlike oluşmaz.
Başörtülüler tehlikeli ise üniversitelerde okuyan dindar abilerimiz kardeşlerimiz birer canlı bomba o zaman!..