Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 19:02   #10
Kullanıcı Adı
gülsima
Standart 32. Gün ve M.Ali BİRAND'ı Kınıyorum!!!
Bu tarz programların tarafsız olması zaten mümkün değildir o yüzden hiç izlemeye bile gerek yok.çünkü izleyince acayip şekilde sinirleniyo insan ve ben ordaki insanların kesinlikle ifrata kaçtığını düşünüyorum sanki sürekli insanlar savaş içindeymiş gibi göstermeye çalışıyolar ama bi kaç sivri insan hariç hiç bi şekilde birbirine düşman insan yok.biz hep birlikte yaşadık ve yaşamayada devam edicez yaşamak istemeyen defolup gitsin bizde onları istemiyoruz ve ayrıca bazen dışarıda hiç hoş olmayan tavırlar içerisine giriliyo ve gerçekten canımızı çok sıkıyolar ben başörtüsüne karşı olan insanların müslüman olduklarına kesinlikle inanmıyorum.onlar küfür içerisindeler ayetleri kendi işlerine gelen şekliyle yorumluyorlar yada istedikleri ayetlleri kabul edip istemediklerini atıolar buda bana onlar bizim ayetlerimizi az bir paraya satarlar ayetini getirio.o yüzden hiç müslümanız die geçinmesinler komik duruma düşüolar bunlar münafıktan başka hiç bişe olamazlar ama ben yine onlar için dua ediorum inşaallah hidayete erenlerden olurlarda doğru yolu bulurlar (kusura bakmayın biraz uzun oldu galiba)
gülsima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla