Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2008, 23:38   #16
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Filistin Halkı Kardeşimizdir. 'Erdoğandan Bir Sadakat Örneği.'
Alıntı:
frencc Nickli Üyeden Alıntı
elimden qeleni yapıyorum zaten canım...

yardım kuruluşlarında gönüllüyüz.
harçlığımızdan arta kalnı kumbaraya atıp gönderiyoruz, sen hiiç merak etme
sayin erdoganda makamina göre elinden geleni yapmaya calisiyor onuda sen merak etme kardesim ;)

Erdoğan'dan İsrail'e çok sert mesaj

Başbakan Erdoğan, İsrail'i hedef aldı. Konunun yarın Bakanlar Kurulu toplantısında ele alınacağını belirten Erdoğan, İsrail'le ilgili ne yapılacaksa yapılacağını söyledi.
Türkiye'ye gelen İsrail Savunma Bakanı'na bazı şeyler söylediklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, "Özellikle son günlerde Gazze'ye yapılan insanlık dışı uygulamayı tasvip etmemiz mümkün değildir. Gazze'de orantısız güç kullanımı ile yavrular öldürülüyor, siviller öldürülüyor. Gazze'ye yapılan saldırıların insani izahı yoktur. Saldırıların hukuka dayalı bir izahı yoktur. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak, bu konuda İsrail'in bu tavrını, açık ne net olarak söylüyorum, kınıyoruz" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, yarın yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısında konuyu ele alacaklarını ve yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söyledi. İsrail'e, bu sorunu diplomasi içinde çözme çağrısında bulunduklarını, ancak buna olumlu cevap gelmediğini vurgulayan Erdoğan, "Ne gerekiyorsa biz bu konuda destek vermeye hazırız dedik. Ama ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti'nin kendilerine gösterdiği bu yola da girilmedi. Demek ki bu bir kimlik meselesi" diye konuştu.
haber7