03-03-2008, 03:34
|
|
|
Akıllı siyasetçiler ve askerler Türkiye'nin itibarını artırdı... (MEHMET BARLAS)
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Sen bir veya iki kez yanılmadın.Sadece bir kez doğru bir yazı ekledinfarkında olmadan .Keşke bizim anladığımız gibi anlamış olsaydın.Hayatın senin baktığından daha farklı olduğunu görürdün belki ;)
|
aman aman sizin gibi anlamaya baslarsam degil Israelin Basbakanina,filistindeki Katliama da alkis tutmaya baslarim,ve her geri adim atmayi basari olarak algilamaya baslarim ;)
|
ß
Bunca zaman , bu kadar içine girdiğin tartışmalardan birşeyler kapabilecek yapıda bir insan olsaydın , zaten şu an bu sözleri sarfetmezdin .
Tek söylenecek söz ;
[size=8pt]Haksızlığı Hak zanneden insanlara karşı Hak dava etmek, Bir Nev'i Haksızlıktır[/size]
|
neyi kapabilseydim Negativ lerimi ,Positivlerimi?,
|
neyse nusret kardes in konusunu dagitmayalim,ben sadece nusret kardes bu kartel Medyasinin Gazetelerinden Haber ekledigimde karsi cikardi, onun ici sorma geregi duydum 
|
Bak kendin söylüyorsun, haber diye. Bunlar haber değil, köşe yazısı. Bir kişini şahsına ait yorumları. Kimseyi ağlamaz. Ben burada Bekir Coşkun' un yazılarını da ekliyorum. Yalnız, yazıya vaya başlığına dokunmadan, olduğu gibi...
|
|
|