Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar benim bu Haberi eklemekle amacim körü körüne bir Islami Gazeteyi elestirmek degil, benim amacim bu islami Gazete gibi gözüken Gezetenin zaman zaman bu hatalari yapmasidir ve bundan önce de bir cok örnegini gördük, Diyalogculuk Misyonu ile Hareket etmesidir nedir bu Diyalog Papa nion kendi ifadesi: “ Dinlerarası diyalog, kilisenin bütün insanları kiliseye döndürme amaçlı misyonunun bir parçasıdır. Bu misyon aslında Mesih’i ve İncil’i bilmeyenlere ve diğer dinlere mensup olanlara yöneliktir.”
(John Paul II Roma-Vatikan 1991)
[b]ve bu gibi bircok gercekler var iken halen Müslümanlarin Kanlari Dökülürken Diyalogculuk ta diretmenin ne Anlami var?, Zaman Gazetesi Hiristiyanlara Hosgörü ile yaklasirken Müslümanlara karsi adeta Terorist,Militan yakistirmasini hic mi hic hos görmüyorum bu ifadeyi hata sonucu olarak kullandiklarini da hic düsünmüyorum bi Müslüman kolay kolay hataya düsmemeli,Bu hatalari Hürriyet ,sabah gibi Kartel gezeteleri yapsa anlarimda amma velekin Zaman gazetesinin Misyon geregi bu hatalari yapmasina sasirmadi,ki Müslümanlara Islami diye gözüken gazetelerin hatalari Kartel kadar vermemektedir,bu kadar tesadüf olamaz
[b/]Saygilarim ile
Bugün 09:40:02 am
|
Peki arkadaşım İslami gazete değilde Zamane gazetesi mi demek istiyorsun.ben öyle anlıyorumda.