03-03-2008, 17:51
|
|
|
|
Filistin Halkı Kardeşimizdir. 'Erdoğandan Bir Sadakat Örneği.'
Alıntı:
|
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Başbakanımız alkışı onların yaptığı kötü şeyleri takdir etmek için yapmamıştır..Başbakanımız başka hiç bir ülkenin cesaret edemediği şeyi yaparak iki başbakanı bir araya getirmiş ve barış için o hainin elini bile sıkmıştır..Bu da ne kadar yürekli ve müslüman kardeşleri için ne kadar fedakar olduğunu gösterir..Ama buna karşılık hainliklerine devam eden israil başbkanını kınayarak yine elinden gelen herşeyi yapacağını yüreklice söylemiştir..Türkiye'den başka filistine destek olmak için adım atan başka bir islam devleti örneği verin bana.. :-\ Herşey kavgayle kınamayla küslükle olmaz..Bazen öyle anlar gelirki Kardeşin için her şeyinden ödün verir,kardeşine ihanet eden,sırtından vuran hainin elini bile sıkarsın..Filistin bizim kardeşimiz..Herşey göründüğü ve sizin sandığınız gibi değil..Oturduğunuz yerden laf söylemek kolay..Bu laflarınızı icraat olarak görelim.. ;) Bence burda böyle boş tartışmalar yerine onlar için dua etseniz daha çok işlerine yarayacak..Tartışılarak onları bu durumdan kurtaramayız.. Rabbim haklarını o hainlerde bırakmasın..Hepsinin belasını versin..En büyük azaplarla onları cezalandırsın inşALLAH..
|
+1 duygu hanım helak ve beladan önce ıslah bakışı işler inşallah sonrası malum
|
Vay be ne kadar cok is yapmis,simdi hemen sözlerimi geri aliyorum :D,yahu birakin iki haini getirmis mis de,Yahu afedersin de Abullah Gülün israilli askerlerin Ailesini Ziyaret etmesini de Cezaret olarak görmemiz gerekir mi? :-\,ne mantik bu
|
Ne zaman etmiş neden etmiş amacı neymiş..? bana kanıt göster arkadaşım..
|
|
|
|