Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 02:29   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart 22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
Ben ak partili değilim ama 'ilk oyumu' akp'ye vermeyi düşünüyordum.Bir ara saadet partisi ile akp arasında gidip geldim.Sonra düşündüm ki saadete versem oyum boşa gideceks,onuçta çoğu kişi akp'yi tercih ediyordu.Saadetin barajı aşamayacağı belliydi.

Ce Ha Pes'lilerin miting yaptıklarını görünce baya sinirlenmiştim.Meydanlarda namaza dil uzatmaları,kutsal kitabımızı (haşa) hiçe saymaları beni baya sinirlendirdi ve ak partiye vermeye karar verdim ilk oyumu.
Neyse,22 temmuz günü geldi,herkes sokaklarda oy verme telaşında,ben ise evimde horull horull uyuyorum yatağımda
Bir ara tembelliğim tuttu vermekten vaz geçtim.Sonra baktım ki baya katılım var,chplilerin mitingleri ve 4 yıl sonra oy kullanacağım aklıma gelince çıktım evden hemen oyumu kullanmaya gittim.

Oyumu kullanıktan sonra arkaşım,babası,ben ve amcam denize gitik balık tutmaya
Neyse,oturduk su içerken önümüzden bir aile geçti,aile reisi; ''akp barajı aşamadı'' diyince baya bozuldum.chp gibi partinin iktidar olmasını düşünemiyordum bile.
Neyse,bindik arabaya dönüyoruz,radyoyu açık kesin sonuçlar söylenince rahatladım
''akp barajı aşamadı'' diyen kişiye nasıl olduda kulak astım anlamadım.Mağlum onlar yalanalrıyla ünlü,''ben ne dersem o olur'' mantığına sahip bi'şeyler
chp'nin seçimi kazanamması ve bir önceki seçime göre kan kaybetmesi benim için en önemli olaydı