Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 18:25   #10
Kullanıcı Adı
gülsima
Standart CUMA NAMAZI KADINLARA FARZMIDIR??
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Kardes kusura bakma ama bizim Ayetleri kendi görüslerimize göre yorumlama gibi bir hakkimiz ve haddimiz yok..Bu konuda ulemalarin görüsleri ortadadir onlarin görüsleri ortada dururken biz hayir namaz farzdir yada farz degildir diye ayetleri kendimizce yorumlama gibi bir durum asla olamaz..
Müfessir olmadigim icin Ayetleri yorumlayamayacagim, Dini konulardada "bence" diye baslayan bir görüsüm asla olmaz, ictihatlar dogrultusunda hareket ederim..
beni yanlış anladınız sanırım ben hiçbirinize bu ayetleri yorumlayın die birşey söylemedim sadece bu konudaki bilgilerinizi ve bu bilgiler ışığında görüşlerinizi sordum.Ayrıca bi arkadaş cuma namazını kadınlar kılamaz demiş bunu nerden çıkardığınıda anlayamadım ve hepinize soruyorum ayette kadın yada erkek ayrımı yapmadan cuma namazına gidin deniliyo alimler hangi hadise yada başka bişeye bakıp sadece erkeklere farzdır dio ve kaldıki peygamber efendimiz zamanında kadınlar camilere giderlermiş ama şimdi bole bişey artık kalmadı camiler hepimizin mabedleridir sadece erkeklerin değil
gülsima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla