Din ve Laiklik
Osmanlı madem dediğin kadar mükemmeldi de neden çöktü? kendi söylediklerinde çelişmekten başka yaptığın şey yok. gazali demiş ki cahille tartışmaya girmeyin ben daha yenemedim.
kafan teokrasiyi algılayamamış, osmanlıdaki halife, şeyhülislam ve şerrii hukuk teokrasinin kanıtıdır. süslü laflar etmeyi öğrenmişsin ama herşeyi birbirine karıştırıyorsun.
Atatürke dil uzatma sebebsiz
sen yine anandan çıkardın ama
baban kimdi bilinmez şerefsiz....
bu şiiri duymuşsundur. O ne büyük lider ki senin gibi gericiler hala ona laf atacakken "birileri gibi" diye konuşmak zorunda kalıyor. Atatürk diyemezsiniz dimi. siz şeriat peşindesiniz. defolun gidin irana.
sen kim olduğunu zannediyorsunda birileri gibi istiklal mahkemesi kurardı diyerek Atatürk'e laf atıyorsun. o istiklal mahkemeleri cumhuriyetin garantisi konumuna gelip sizin gibi yobazları işbirlikçileri emperyalist köpekleri cehennemin dibine yollamıştır.
bana bakın, bizler cumhuriyetin ve Atatürk devrimlerinin savunucusuyuz
duvarlar, o duvarlarınız
vız gelir bize vız!!
bizim kuvvetimizdeki hız,
ne bir din adamının dumanlı vaadinden,
ne de bir hülyanın gönlü yakışındandır.
O, yalnızca tarihin durdurulmaz akışındandır!
Dinimiz, sizin gibilerin eline kaldı. asıl cehenneme gidecek olanlar vatanı satanlardır!
başbakan hakkında söylediklerime neden cevap veremedin? ırakta ölenler hakkındakilere neden cevap veremedin? aa kusura bakma doğru, size nasıl cevap verebileceğinizi yani düşünmeyi öğretmemişler sanırım.
biri çıkıp dindarım deyip vatanı satıyor, her yıl yuzlerce şehit verilmesine ragmen talabaniyi ulkeye davet ediyor, siz hala turban kıl tüy tartışın!
|