Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 23:47   #10
Kullanıcı Adı
kün-ay
Standart Din ve Laiklik
Senden şunların cevabını istiyorum tatmin et beni akpli olucam;

1) Özelleştirme adı altında bütün değerlerimiz, fabrikalarımız, yollarımız, bankalarımız hristiyanlara satılmadı mı?
2) Savunduğunuz adam yani başbakan, şehitlere kelle, 38 bin kişiyi öldürmüş öcalana sayın, şehit analarına askerlik yan gelip yatma yeri değildir demedi mi?
3) Ekonomik dalgalanma ve yalanlar ortaya çıkınca akp yapay gündem olarak türbanı öne sürüp ekonomiyi ört bas etmedi mi?
4) dindar dediğiniz başbakan kaç tane kilise açtı haberiniz var mı? patrikhaneye ekümenilik sözü verdi biliyor musunuz? müslümanlığı türbana indirgemedi mi?
5) ulema kim oluyor ki dini nasıl yaşayacağıma karar veriyor? allahtan başka kimse kimsenin dini yaşantısına karışamaz
6) Emeklinin maaşı 3 kat indirilip pirim sayısı 9bin güne çıkarılmışken, milletvekili maaşlarına zam yapılmadı mı?
7) emekli aç, işçi aç, vatandaş aç, türbanlı aç, türbansız aç, esnaf aç, millet işsiz, emekliler kuyruklarda eziliyor, ekonominin neresi iyi? tayyp bey oğluna gemiler alırken halkım açlıkla boğuşuyor benim!

bu ülkenin din değerleri hep sömürülüyor, Atatürk ilkeleri eziliyor, paralardan Atamın resmi çıkarılıyor, muhafazakarlar için durum farklı mı? halk aç herkes aç?

tekel işçisine buz gibi havada tazzikli su sıkılmadı mı vatan satılamaz dediği için?

sen halkın içinde değil misin? görmüyor musun bunları?

için rahat mı ?