Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 12:33   #113
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Sen benim ne olduğumu tayin etme pozisyonunda değilsin ben azınlıkta değilim buna şüphen olmasın herşeyi zaman gösterecek bu tarz konuşan bir mahlukata ben gerekeni söyledim seninde yaran varsa sanada söylerim bölücü unsurlara istediklerini bu Millet vermeyecek öleceksek ölürüz öldüreceksek öldürürüz kendini çok yükseklerde görme sokak ağzı yapanlar başına iş açmasın benden sana tavsiye kimseyi küçümseme 1 cümleyle yerin dibine girersin.
kardes kusura bakma ama önce sokak agzi dedigim icin sokaktakilerden özür dilerim cünkü böyle seviyesiz, böyle populist konusmayi sokaktaki herhangi biri bile yapmazdi..
Sen kimsini saga, sola tehdit salliyorsun haddini bil, yazacak yorumun varsa yaz yoksa burada kuru kalabalik yapma..
Senin bu ülkede ne kadar hakkin varsa bizimde var pkk ne kadar zararliysa sizde o kadar zararlisiniz onlarda bölücülük yapiyor, sizde..
senin gibi kit düsünenler Allahtan az yoksa ülkemizi hicte güzel günler beklemezdi, adam gibi yazacaksan buyur yaz ama böyle ici bos , sloganvari, vatan millet sakarya edebiyati seklinde yazacaksan hic kendini yorma o tür yazilari dikkate almiyoruz..
Burada bize vatanseverlik derside vermeyi aklindan bile gecirme o kadar vatanperversen böyle sanal alemde kendini harcama git kandile belki bir ise yararsin!..