Neden AKP'ye oy verdiler?
Mürsel Özdemir (70 yaşında-emekli): Ben Başbakan’ı sevdim... Osmanlı’nın torunu olarak, gittiği masalara yumruğunu vurdu. Onunla iftihar ediyorum. Geçen seçimlerde de aynen ona vermiştim oyumu. Ondan önce Erbakan’a da verdim, Özal’a da verdim... Herkese verdim. Bir sola vermedim. Eskiden nakliyeciydim. Şimdi Bağkur emeklisiyim. Ama Tayyip bize azıcık zam vermedi. Birazcık zam verse daha da çok severiz onu. Şimdi dünya Şampiyonu Hamza Yerlikaya’yı Sivas’tan seçtik, Meclis’e gönderdik. Ben de Sivaslı’yım. Bir de Erdoğan da futbolcu, sporcu... Ben de güreşçiydim gençliğimde. Sporcu adam sağlam olur, evelallah. Erdoğan sağlam adam... Menderes zamanında Hilton Oteli yapılıyordu. Ben de askerdim. “Menderes ülkeyi sattı” dediler. İşte, gördük sonra bir sürü oteller yapıldı. Onları da hep biz kullanıyoruz. En sevdiğim arkadaşım CHP’li. Bak yanımda oturuyor. O ‘Vatanı satıyorlar” diyor. Türkiye’nin bir çakıl taşı da bir yere satılmaz. Yap-işlet-devret modeli çalışır. Tüm dünyada da bu vardır...
ne güzel söylemiş vatandaş
helal olsun :D
|