Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 02:21   #10
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart 'İtiraf ediyorum AKP çok başarılı'
Alıntı:
Kemalist Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Özelleştirilmelerden sağlanacak paraların halka hizmet olarak geri döneceği ve bunun da AK Partiye oy kazandıracağı görüldüğünden;birçok kişi bunu, sizde içinde dahil olmaz üzere''ÜLKEYİ SATTILAR DAMGASI'' vurdunuz.şimdi size soruyorum bu ülke satıldı da birilerinin cebine para girmediğinde mi karalama yapmaya basladınız? yoksa gerçekten ülke sevdasından mı?
ben inaniyorum ki:
bu karalamaları yapan kişiler;yarın bir gün ülkemizde petrol bulunsa,topraklarımız kirleniyor diye onu da çıkarttırmamaya çalışırlar.... MAKSAT ÜLKE SEVDASI DEĞİL SİZİNKİ AKP'Yİ YIKMA PLANLARI..

fakat, inanıyoruz degil mi? inanıyoruz ki, bunlar boğulmak üzere olanların son çırpınışları...
Boğulmak üzere olduğumuz falan yok..Sadece sizin dernekleriniz sizin partiniz kadar maddi imkanlarımız yok..Medya satın alamıyoruz,ve en önemlisi biz Dinimizi Siyasete alet etmiyoruz...

Şimdi gelelim özelleştirme konusuna..Siz gerçekten bunların masum bir özelleştirmeden ibaret olduğunu mu zannediyorsunuz...

Kimin cebine para girmiş bu özelleştirmelerden ötürü bunu açıklar mısınız??
Özelleştirmeden gelen paralar halka hizmet olarak mı geri dönmüş yoksa Bilale "Gemi" olarak mı dönmüş..

Siz yalnızca satılık medyadan duyduklarınızla yetinin;ekonominin iyiye gittiğini,Türkiyenin büyüdüğünü vs vs zannedin..

Bu arada iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin emelleriyle tevhid etsinler..

Yazık çok yazık...
Bilal'in gemisi birilerinin gözüne mahkeme kararı olup girdi ama size henüz ulaşamamış zahir ki.

Türkiye'nin büyümediğini zannetmiyor yaşıyoruz.

Sana yazık.