Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2008, 22:40   #9
Kullanıcı Adı
Susmak
Standart AK Partili kadınların İsrailli misafiri
Alıntı:
kabardey_06 Nickli Üyeden Alıntı
israile bu denli düşmansın madem,ne bekliyorsun!!,hamas örgütüne katılsana ya da islami cihad örgütüne,,sanal alemde yahudi düşmanlığı yapmak kolay geliyor değil mi??,vur kır parçala,,arslanım benim,,,bugün kaç tane yahudi öldürdün sanal mücahid,,türkiye seninle gurur duyuyor,,mücahid susmak !! mücahid susmak !! sloganları gırla sokaklara hakim,,gazan mübarek olsun susmak,,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,,,klavye cephesinde cephanen biterse bana haber ver sana cephane temin edebilirim,,kusura bakma ben senin kadar kahraman(!) değilim,geri hizmette kendi kendimi tatmin ediyorum,,bundan dolayı sen ve senin gibi sanal savaşçılardan binlerce kez özür diliyorum,,,
Kardesim belki filistinde savasmiyor olabilirim amma velakin kendi capimda elimden geleni yapiyorum maddi veya manevi anliyorsan tabiki ve en azindan oyumu yahudi masonlardan ödül alan ve Müslümanlarin kani akarken Kacirilan Israil askerlerin ailelerini ziyaret eden,Tbmm Müslümanlara soykirim yapan kisiyi alkislayanlara,Soykirim yapildigi bi dönemde kinamak ile gecinen ve ayriza Israilli baskana ödül dagitan,savas degil de yaptirim uygulamayan Hükümeti Destekleyerek Filistin ve Diger Müslümanlarin vererek Vebalini Tasimiyorum üzerimde