Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 01:11   #5
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart AK Partili kadınların İsrailli misafiri
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kabardey_06 Nickli Üyeden Alıntı
anlaşılan o ki senin islami itikatında siyasetin gibi sanal,,,saadet partisinin feriştahı gelse bu israile dokunamaz,,,bir avuç aklıevvelin kumpaslarına maruz kalan ve bunun neticesinde sille tokat yiyip sus pus olup bir köşede pinekleyen malum siyasi hareket,,tüm dünyanın baş belası siyonist güce karşı hiç bir şey yapamaz,,kendi ülkesinde düzenbazlara yenik düşmüş birisi,nasıl olurda dış dünyaya meydan okuyabilir,,,susmak biliyor musun?sen ve senin gibiler kabile daha bir yakınsınız,,nacizane hepinizin nefs muhasebesi yapmanızı öneririm,,
Ne Demek yapmaz,yapmasam bile Kuyruklarinda dolasmam,Kinamaktan öteye gidemessem bile kalkip ta Serefsizlere ödül vermem,yok onlar öyle yapiyor diye biz demi öyle yapmaliyiz diyorsunuz,yapmasan bile ödül verme kardesim,yaptirim uygula,alkis tutma zorla mi davet ettirdiler kendilerini,Abbas denen Hain kadar dami olamiyorsunuz?,eger ödül verenlere destek cikiyorsan rahat uyu,Ben Allahin Kudretine inaniyorsam dokunurum O inanc ile yasarim,yok israile kimse dokunamaz diyerek Allahin Kudretini Kücümsemem,ben elimden geleni yaparim,yazziklar olsun o Belediye baskanini davet edip ödülü verenlere diyorum,Israel filistine vuracagi haberi eklendiginde tepkinizi gösteriyordunuz ne oldu ,
ey güzel kardeşim biz filistin için birşey yapamadık diyelim ya siz anlatında bilelim..
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla