Konu: Ahmet Kaya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-13-2008, 01:59   #60
Kullanıcı Adı
laterna68
Standart Ahmet Kaya
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
laterna68 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
laterna68 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Daha olgun fikirler gelmeye başladı.

Ben Ahmet Kaya'nın "Apo'yu özledik" diye tempo tutmasına kesinlikle karşıyım. Ama şöyle bir düşününce Ahmet Kaya'yı MGD gecesinde çatalla kovalayan "asker kaçağı ve Türkçe katili" Serdar Ortaç'ın Ahmet Kaya'nın tırnağı dahi olamayacağına inanıyorum.

Dinleme noktasına gelince, benim en sevdiğim sanatçılar Ahmet Kaya, Grup Yol, Grup Yorum, Grup Kızılırmak, Cevdet Bağca, Mazlum Çimen, Selda Bağcan vb. dir. Gerçi bunlardan başka kimseyi de dinlemem zaten.

tunahan kızılırmağı dinlerken şarkı sözlerinden rahatsız olmuyor musun ...mazlum çimen .. ben okurken kusura bakma ama bu şarkıları belirli adam olmayanlar dillerinden düşürmezdi... aynı yolun yolcularıydı ...yanlış anlama lafım asla sana değil ama dediğim gizi sözlerinden rahatsız olmuyor musun ?
kardes ben sana birsey söylesem cok mu absürd kacar ben selda bagcanin en fazla ugur mumcu icin yazdigi "ugurlar olsun" u, zülfü livanelinin devrim parcasi olarak lanse edilen "karli kayin ormanini" dinlerim sözlerine katiliyor muyum onuda ayrica tartisiriz ;)
mavera bahsettiğim şarkı sözleri bunlar değil... bunlar ne ki...isyan , dağa çıkma ,çağırma , alnında yıldızlı bere elinde mavzeriyle çıkıp gelsem ...pek hatırlamıyorum dinlemedğim için ama bu gibi şeyler...
Allahtan dinlemiyorsun kardes 8)..kardes bizlerin o sanatcilari dinlememiz her sarkisini dinledigimiz, benimsedigimiz,kabul ettigimiz anlamina gelmez..
Evet bizler aykiri müzik dinliyoruz, bizler görüsleri belli kisielri dinliyoruz ama eger bizleri dinledigimiz kisiler nedeniyle dar agacina asacaksiniz o zaman ben hic sarki, türkü dinlememe raziyim..
Sirf bizden diye kulagimi tirmalayan sözde vatanseverleri dinlemektense, özenti yapip sözlerini bile bilmedigim yabanci parca dinlemektense, vatan haini yaftasi yememe ragmen öz be öz türkce parcalar dinlemeyi tercih ederim..

gerçekten dinlemiyorum ..4 yıl boyunca sağda solda radyoda her yerde karşıma çıkıyordu şu dediklerim ...
dinliyorsun kabul ediyorsun demedim demem de ...sadece bunların yanında ötekileri de paketleyip veriyorlar ...bu yüzden rahatsız olmuyor musun demiştim ...

sen şusun busun demem ...çünkü maalesef beni de bir yerlerde faşist falan ilan ettiler vb..keşke yorumlar suçlamadan yapılsa getirisi götürüsü konuşulsa...
laterna68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla