|
*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***
Bunlarda benim enlerim unuttuklarim olduysa özür dilerim, onlari insallah ay sonuna kadar listeye eklemeye calisacagim..
En İyi Aktif Üye:TÜRK EVLADI, duyguseli,yalcin,ümitli_bekleyis
En İyi Yardımsever Üye:feyza
En İyi Ciddi Üye:Necip Fazil, yalcin, tayyipleyiz, karabey_06,lügat,ceyhanli,ismihan,jonathan,gölge
En İyi Şair Üye:ayse_berra
En İyi Çok Rastladığınız Üye:Ümitli_bekleyis, Türk evladi, nusret,jonathan,yalcin, feyza, ak zeynep,duyguseli,parabol,ümmü_seleme
En İyi Sevdiğiniz Üye:AKtunahan, Türk evladi, Necip Fazil, internettin hoca, lügat,ali kece,
En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza,mavera,anti
En İyi Tatlı Başbelası üye:AKtunahan 8)
En İyi Geveze Üye:duyguseli,mavera,nusret 8)
En İyi Karizmatik Üye:internettin hoca, nusret,jonathan, dolunay kadim, türk evladi,
En İyi Kibar Üye:yalcin,feyza,ümitli_bekleyis,ismihan, sümeyra
En İyi Komik Üye:aksa34,internettin hoca,
En İyi Daimi Üye:anti,Türkkizi, duyguseli, rsdönmez,ismihan,Hıfz-Lisan,
En İyi Hızlı Paylaşım Üye:ak_zeynep,ümitli bekleyis
En İyi Yavaş Paylaşım Üye:
En İyi Paylaşımcı Üye:Ümmü Seleme, Ümitli bekleyis, internettin hoca,nusret,ayse berra
En İyi Sevilen Üye:Nusret,Ak_kelebek,dolunay_kadim,ismihan,dildad e, nazende, feyza,ayse berra,sümeyra
En İyi Sevimli Üye:
En İyi Sinirli Üye:Mavera, Türk evladi, aktunahan, gölge,
En İyi Kültürlü Üye:Ali Kece, aktunaha, Necip Fazil,yalcin,karabey_06,Lügat, nusret, jonathan,parabol
En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim, feyza
En İyi Sakin Üye:Feyza
En İyi Bayan Üye:Sümeyra,Feyza,Ayse Berra, Ak zeynep,parabol,ümitli_bekleyis,duyguseli,ümmü_sele me,dildade,nazende,anotolia,
En İyi Erkek Üye:Nusret,Karabey_06,Türk evladi, anti, jonathan, epivates,aksa34,yavuz sultan selim,
En İyi İmza:
En İyi Nick:anti(adamin nicki bile yazamiyorum 8) )
En İyi Efendi Üye:Ak zeynep, ümitli bekleyis, türkkizi, lügat, türk evladi, feyza
En Muhalefet üye:ceyhanli, mavera, türk evladi, duyguseli,aktunahan, necip fazil,rsdönmez,nusret
En Bilimsel üye:Lügat,türkkizi, jonathan,epivates,necip fazil
En Tekrarcı üye:duyguseli
En iyi en küçük üye:
En Çok istekte Bulunan Üye tartismasiz duyguseli 8)
En iyi göze carpan Üye eddie,gölge,öztürks, tayyipleyiz,hipersaglikci_muhafazakar,sesli34,rsdö nmez,tuba007,tuba89,enfal,_hasretim_,anti,türkkizi ,
En cok özlediklerim loneliness, onlybullet34
En vefali üye: Bütün AK Parti forum(güzel dilekleriyle hepiniz yanimda oldunuz, tesekkürler...)
|