Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2008, 00:42   #2
Kullanıcı Adı
sadakte
Standart DEMOKRATUR (Hakan DOĞDU)
arkadaşım öncelikle şu cümleye kesinlikle katılıyorum demokrasi ülkemizde maalesef fazla sözü edilemeyecek bir noktada... çünkü dediğin gibi halkın isteği olmuyor... çünkü çoğu zaman içerde bir çok kurumu ikna etmek gerekiyor...bu da bu gün mümkün olmayan bir durum... ülkemizin dış borçlarının ve faizlerinin de demokrasiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü bu borçlar daha önceden ekonominin belini kırdığı için halkın ne istediği önemli değil sonuç olarak biz borçlu bir ülkeyiz ve borcumuzu da ödemek durumundayız...
yazıda şöyle bir cümle var A.B.D ve israil istedi AKP başa geçti.

sanırım halk olarak bize ne verirlerse onu yutuyoruz dediğin gibi... mesela senin söylediğin gibi eminim akp çok oy almıştır... ama bir yerde kendine de bir bakar mısın ? ben senin bu dediklerini TKP üyesi arkadaşlarımdan çok duydum... demek ki sende medyanın oyununa gelmişsin
...
gelelim ABD ve İsrail ne istedi AKP ne yaptı meselesine

ilk olarak şunu söylemek istiyorum AKP istediğini yapmadığı için ABD bizi müttefiklikten ortaklığa geriletti.
bir yerde eski bir mit çalışanının bir yazısını okumuştum ama maalesef tam detay hatırlamıyorum... yazıda şöyle bir durumdan bahsediliyordu.. cumhurbaşkanı seçiminden hemen önce... ABD cumhurbaşkanı olarak erdoğanı kesinlikle istemiyor.. çünkü o cumhurbaşkanı olursa Abdullah Gül başbakan olacaktır. işte abd nin istemediği budur... hakikaten de bin bir yolla sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı aday olsa da olmasa da kapatılmış bu yönde büyük provakasyon yapılmıştır....
bu arada arkadşım 60-70 milyar dolar dediğimiz para ile yer yerinden oynar.. imf dediğimiz kurum bize en fazla birkaç milyar dolar para yardımı yapabilir. bence yazıyı kopyaladığın yere bu durumu ilet... imf nin bile elinde bu kadar para olmadığını bilmelerini sağla ki sonra yalancı duruma düşmesinler...
siyonizm bu güne kadar ülkemiz üzerinde çok oyun oynadı
ama hiçbir oyun %50 oy etmedi
...
sadakte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla