muhteşem bir yazı insanın göğsü kabarıyor
Yorumlar Çok güzel...
altan ciftci - Aksaray
Bu yaziya tamamen katiliyorum. Sahsen AKP ye oy vermedim, ben solcuyum, ama mesela CHP halktan cok kopuk. CHP nin ileri gelenleri hep yasli ve devamli asabi halleri var. Bunlarin basinda tabi Baykal geliyor. Turkiye gibi nufusu genc bir ulkede boyle yasli asabi insanlarla secim kazanmak mumkun degil. Ozellikle 30 yas alti secmen arasinda Baykal in popularitesi bence hemen hemen sifirdir. CHP li Oymen secimden sonra secmenlere irrasyonel dedi. Secmene boyle tepeden bakan ve kucumseyen bir parti nasil secim kazansin.
Gökhan Uzunoğlu - İstanbul
Özel bir firmada Üretim müdürü olarak çalışan Makine mühendisiyim. Eşim Kamu yönetimi mezunu ve şuanda işi yok. Tereddütsüz AK partiye oy verdik. Çünkü Dünya Bankasının vereceği 1 milyar dolar kredi için günlerce haber yapıldığı, atılan bir kitapla, demeçlerle borsanın altüst olduğu, 20 ye yakın bankanın içinin boşaltıldığı dönemleri biliyoruz. Ekonominin ivme kazandığının farkındayız. Vatandaşın kredi kartı borcunun bile iç borç olarak göründüğünü bildiğimiz için "borç batağı" muhabbeti yapanlara gülüp geçiyoruz. 30 yıldır memur ve işçiden kesilen nemaları kimin ödediğinin farkındayız.
|