Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2008, 17:05   #6
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Vural Savaş rezil oldu
allahım,,sana yöneldim,sana boyun büktüm,sana şu anki ruh halimi arz ediyorum, oturdum klavyemin başına dilekçe yazıyorum yarabbi,sana ulaşır mı,kaale alır mısın bilemem,ama ben yazıyorum,yazmak zorunda olduğum hissine kapıldım ve yazıyorum,,kulların bana zulmettiler yarabbi,hür irademe ipotek koyuyorlar,yaşadığım ülkeyi yaşanmaz hale getirmek için ellerinden ne geliyorsa yapmaktalar,ülkemin sevki idaresini elinde bulunduran bir siyasi oluşuma karşı,,yüzleri maskeli ve demokrasiye düşman küçük bir grup etki ve yetkilerini kötüye kullanmaktalar,benim gibi bu partiye oy vermiş 16 milyon insanın ne düşündüğünü düşünmeden ,oturmuş oldukları makamların hakkını vermekten uzak bir yaklaşımla,hukuku katlediyorlar,,aklı başında hiç kimselerin onaylayamayacağı,tüm dünyanın hayretle karşıladığı parti kapatma davasını ,tüm çarpıklıklarına rağmen savunabiliyorlar,,hatta bu sürece alkış tutuyorlar,,allahım, böyle bir garabet hali zülfü yare dokunmakta,bütün bütün bir milleti incitmekte,,senden arzum,dileğim,duam şudur iahi yarabbi,,,16 milyon vatan evladının vermiş oldukları oyları hiçe sayanlardan tek tek hesap sorulduğunu göreyim,bu sürece sessiz kalanların hayatı boyunca utanç içinde yaşadıklarını bileyim,ve bu tür insanların son nfeslerinde göndermiş olduğun AZRAİLİ görmeleri halinde yüzlerindeki ifadeyi rüyalarımda müşahade edeyim,,yeminle söylüyorum,,,cehennem ateşinde yanmaya razıyım,,biliyorum ki,,vücudum yanarken,ruhum ohhhhh beeeeeee diyecektir,,ne olur allahım bu duamı kabul buyur,,bakma sen kırık dökük ifadelerime,kirli geçmişime,,çanakkale şehidlerimizin hürmetine,ne olur duamı kabul buyur,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla