Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2008, 21:57   #2
Kullanıcı Adı
millialbay
Standart Ali Kırca'yı şok eden yüzde 70
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
O zaman söylenecek tek söz kalıyor:

Bu memleketi Saadet'in Ak Parti'den daha iyi yöneteceğine inanıyorsanız gerçekten, siz de mağdurları oynayın. Bu da siyasi bir strateji olsun. Sonuçta iktidara gelecek ve memleketi "nizama" sokacaksınız. Oynayın abi, mağduru oynayın da görelim iyi yönetiminizi... Gerçi gördük ya, neyse...

Bir de Saadet de bence çok "mağdur" bir parti. ;)
Bizim hakkı söylemek mecburiyetimiz vardır maduriyet rolü oynamaya değil.Ayrıca kazanmak için rakamlara takılmamak gerekir.Peygamberin biri hadisi kimin kazandığını açıkça ortaya koyar düşünen insanlar için söylüyorum.

Eğer bir beldede müslümanlar üçte bir ise (yani yüzde 33'ü islam şeriatı ile yönetilmek isterse) o zaman o beldede islam nizamı hakim olur.

Şimdi AKP 47 almıştır ve bu büyük bir zafer olarak adlandırılmıştır.Peki o zaman neden nizam hala batı nizamı.Çünkü AKP batı hayranıdır ve tam da Allah'ın kuranda belirttiği gibi,

İnsanlar hakettikleri gibi yönetilirler.

Ben provake etmek için söylemiyorum bunları ama yüzde 47 çok büyük bir potansiyeldir.Buna karşı İslam adına atılmış bir adım yok varsa siz söyleyin de görelim.

İslam adına adım atılmamışsa niye kapatılıyoruz demeyin çünkü bu maduriyet edebiyatı olur.Lütfen islam adına yapılanları sıralayınız.

Avrupa birliğine çalışlmak mıdır islmi hizmet ya da israilden ödül almak mıdır.Nedir söyleyin.
millialbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla