Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
İslam kardeşliğinden bahseden, Müslüman kardeşine sırtını dönmenin gafletinden bahseden de, dün bir iletisinde "(AKP'ye karşı) zafer yakındır" diyen, savaşırcasına bir çizgi çizen de siz değil miydiniz üstadım?
Bakın ben de Ak Parti'nin tabanındanım, siz de "sanırım" öylesiniz; haydi gelin, el ele verelim, şu başörtüsü konusunda rektörlere baskı yapalım, siz toplayın etrafınızdakileri, ben toplayayım, mitingler düzenleyip, üniversite yerleşkelerinde boy gösterelim el ele...
Sizce de Ak Parti'den önce karalamanız gereken çok daha fazla ve farklı partiler, kurumlar, insanlar yok mu? Neden önce Ak Parti? Neden?
|
Zafer inananlarındır ve zafer çok yakındır dedim ve bu bir ayettir.Hakkı hakim kılmaya çalışan, yani emri bil maruf nehyi anilmünker yapan insanlar için rabbim söylemiştir bunu.
Akp den önce karalamam gerekenlere gelince.Onların mail kutuları benden ne çekiyor sen biliyor musun.
Ayrıva mavera da ılımlı islamı hiç bilmiyor sanırım anlatayım.
Hıristıyanların da itikadını yahudiler bozmuştur.İncili de yahudiler değiştirmiştir ve protestan hıristıyanlığı da yahudiler kurmuştur.
Protestan hıristiyanlık demek, hıristıyanlığı yaşayan ama siyasete karışmayan, dünya düzenine ellemeyen, yahudileri tenkit etmeyen hıristıyanlar demektir.
Protestan kelimesi ile eş anlamlı olarak kullanılabilecek bir tabirdir ılımlı islam tabiri.Yahudiler şimdi de ılımlı islam adında bir proje geliştirip, çalışmalara da başlamıştır.
Yani türkiye müslüman olarak kalacak, ama dünya müslümanlarına zülüm edenlere sesini çıkarmayacak, ortamı germeyecek, yahudiler de istediğini yapacak.Müslümanlar sadece namaz kılacak, oruç tutacak, siyasete karışmayacak, hatta kendi ekonomik düzenlerini dahi imf yoluyla yahudiler halledecek, müslümanlar sürekli olarak mevlana bahanesi ile kardeşliğe, sevgiye, dostluğa çağırılacak.
İşte böyle bir projeye de AKP türkiye de ev sahipliği yapmaktadır.Ben de kardeşlik görevim olarak uyarıyorum.Buyrun aksini kanıtlayın.