Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Senin ideolojiden anladığın İslam ideolojisidir, bir başkasınınki Ateizm'dir. Senin kast ettiğin üzere yorum yapmak gibi bir kısır döngü mahkumiyetim olduğunu da neredençıkarıyor ve beni cehalet ile suçlama cesaretini de nereden alıyorsunuz?
İslam bir ideoloji olabilir. Sözkonusu olan rejimi Cumhuriyet olan bir ülkeyi yönetmek olduğunda sizin ideoloji terimini İslamiyet ile sınırlandırmanız ve bu doğrultuda hoşgörüyü,genişlemeyi ve herkese kucak açmayı İslam'dan sapmak olarak yorumlamanızdır asıl cehalet.
Öte yandan farklı fikirlere yer var mı sorunuza hakarete varmamak koşuluyla evet, yanıtını almıştınız. Görüyorum ki hakaret etmeye başladınız ( cahil ), benden yana sorun yok, ben hakarete uğramaya da hakaret etmeye de alışığım; ancak forumda fikirlerimizi tartmaya devam edebilmemiz için böylesi basit ifadelerden kaçınmanız gerekiyor, gerekecektir.
|
Sorun da bu zaten.Şeriatcı falan olamaz AKP ama hala islamcı, dindar, şeriatcıymış gibi propagandalar yapıyorsunuz.
İdeolojiler ise sadece ülkemiz hariç tüm dünya da okullarda liderlik derslerinde anlatılır.Evet onların liderlik adı altında bazılarında da daha değişik isimler altında tıpkı matematikmiş gibi dersleri vardır ve buralarda ideolojiler anlatılır.
Her yerde aynı anlatılır.İdeoloji esasta 3 tanedir.Komunizm, kapitalizm ve islam.AKP çok açıkça özelleştirme, sıcak para ve benzeri eko-politikalarıyla kapitalist olduğunu kanıtlamıştır.Yobaz diye bize derler.Bilmem anlatabildim mi.