Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-19-2008, 16:26   #52
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart İşte kapatılma talebi gerekçeleri
Hala pinpon topuna göre , emin ol.

Halk genelde ağlamıyormu , peki doğrudur ne diyebilirimki sana. Bende memnunum hayatımdan annem emekli ve başımda babam yokken. Aldığım eğitim ve edindiğim bunca yıllık tecrübeye çok daha fazlasını kazanmalıyım ama sorunlar çözülecekse para umrumda bile olmaz. Aldığım para kadar yerinde vergi kesiliyor benden ama en işlek caddelerdeki dükkanların vergi levhalarına bak yıllık ödedikleri vergiyi benden 2 ayda kesiyorlar. Buna rağmen hala çalışana vergi iteleniyor. Neyse problem sen ben değil halk. Halk genel olarak ağlamıyor demek gerçekleri görmemek demektir.
Star gazetesini geç , iktidar basınıdır onlar , bunu herkez bilir , bugün sana yarın bana....
Kesin olmayan verilerle o manşetleri nasıl atıyorlar o zaman ?

Ben kimseyi yargılamıyorum , ben oy verdiğim partinin veya görüşümün yanlışlarını tartışırım , görmemezlikten gelmem. Bu vatan hepimizin ileri götürmeliyiz. Yanlışlarla , hatalarla , oy uğruna peşkeş çekilen değerler ile olmaz bu işler. Elbet birgün çakılırız ve baştaklilere hiçbirşey olmaz , olan biz halka olur. Tamam bunun burada herkezin göreceği biçimde kabullenilmesini beklemiyorum ama en azından kendi içinizde yapılan yanlışlardan haberdar olun.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla