asıl vergi yükünün hafifletilmesi gerekenler çalışan kesimdir , küçük esnaf zaten vergi kaçırarak oto-kontrolü sağlamış

, ok tamam hafifletilsin ama hep ...ecek ...acak ...
Kim ne derse desin benim parametrelerim yağdır , şekerdir , peynirdir , ekmektir gerisi hava civa... bu kalemlere bakalım % kaç zam yemiş. inan çok zam yemiş. endeksin içi dışı kimseyi ilgilendirmiyor , bunlar finansal tabloların oluşturulması için kabul görmüş ilkeler ama manav tezgahı , kasap , fırın bu tablodan anlamaz. cart diye değiştiriverir fiyat etketini olur biter , endekse bakıyımda öyle değiştireyim demezler. %18 kdv indirildi %8 e ama ne yaptılar hoop aradaki %10 etiket fiyatına yansıdı , bunu durdurabildilermi , durduramazlarda ama ne oldu şov oldu. Akp indirdi dendi.
Tabiiki nezaketli olacağız , bu ülkenin insanlarıyız bu ülke için varız , içeride birbirimizi yesekte dışarıya karşı cephede omuz omuzayız. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri şeriat ister , düşüncesi inancı bu yöndedir ama partilere gideriz , alkol kullanır , hovardalık yapar , kumar alışkanlığı vardır ve ben onu hiçbir zaman yadırgamamışımdır , sadece kumar alışkanlığından sıyrılması için para yaratıp denize falan götürürdüm , bırakması için baskı kurmaya çalışırdım. Sen şöylesin ama bu yaptıkların ne dememişimdir çünkü kendide bilir hatasını.
İşte ben buna karşıyım hatayı bile bile kabullenmemek benim anlamadığım şey bu ...
Akp yi tabiiki savunacaksınız tabiiki doğruları var ama sizin anlattıklarınız kadar değil ...
Söylemleriyle bu ülkeyi gerdiler ... "Beyaz kefen" ne demek , "savcı ölümüde düşünmeli" ne demek , "bir insan ya laiktir ya müslüman" ne demek.
Ben hem laikim hem Atatürk çüyüm hemde Müslümanım , bu durumda Başbakan ın kriterlerine uymadığımdan Müslüman olmuyorum , bu Allahın bileceği bir şey , onun böyle bir tasnif yapma hakkı yok. Var ise lütfen söyleyin ...