Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-20-2008, 10:28   #58
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart İşte kapatılma talebi gerekçeleri
Başbakan bu durumda "müslüman devlet yönetimi" diye yeni bir sistem bulmuş olmuyormu ? Ya arkadaşlar Başbakan ın ne kastettiği bal gibi ortadayken neden hala yönetim biçimiydi , birey laik olmaz gibi şeyler söyleyip konu saptırıyorsunuz. Evet bir insan "ben laikim" diyebilir , karşısındaki insana kendini anlatabilmişmi budur asıl önemli olan. Ben laikim dediğimde buradaki herkez ne demek istediğimi anlıyormu ? Evet anlıyor , o halde kelimeler saplanıp dağılmamak lazım.

Yaşam standardı yükseldimi , çarşı pazarda enflasyon yüksek değilmi ya be bunu gerçekten kusura bakmayın ama "bakar kör" bir durum olarak alacağım , yani bu kadarına pes. İnsanlar kan ağlıyor kan. Ekonomi olduğu gibi dışa bağlı , kıçı boklu İran sana kafa tutar halde "keserim doğal gazını" diyor. Eeee tabii enerji ile ilgili bir politikan yok ise elektrik sağlamak için doğalgaz kullanıp doğalgaz - elektrik dönüştürücülerini %50 arttırırsan olacağı bu. Bir ülke düşünün doğalgaz kaynağı yok ama elektrik üretmek için baraj , termik santral kuracağına dışarıdan doğalgaz alarak elektrik üretiyor ve teslim oluyor. Bak bakıyım doğal gazı diğer ülkeler kaça kullanıyor sen kaça kullanıyorsun. Bu bile yeter. Sonrada ekonomide problem yok diyorsun , kendinide kandırıyorsun.

Bülent Arınç ın siz neyi kastettiğini çok iyi biliyorsunuz ama onu kastettiğini "zannetmeyin" siz hala.

Ülke satıldı ülke , Dubai şeyhinin ne işi var İ.E.T.T garajında , ne işi var ofer kardeşlerin Kuşadası limanında , Petkim Kazak firmaya satıldı kazağı bir çıkardık altından ermeni çıktı , Yunan Fianansbank ı aldı ... hepiniz biliyorsunuzki dahasıda var.

Bu ülke tarikatların ülkeri olursa hepimizin canı yanacak , kimse rahat edemeyecek , özgürlük kalmayacak ... gidişat o yönde. Arapça küfür edilse Amin çekecek insanlar dolaşıyor sokakta.

Yalçın kardeş , onaylamakla olmaz bu işler , fikir üret , tartışmaya gir , hatam varsa dile getir ... Senin fikirlerinide almak isterim açıkcası.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla