Konu
:
türkan saylan: İntikam Olarak Görüyorum
Tekil Mesaj gösterimi
03-22-2008, 02:30
#
6
Kullanıcı Adı
CeVHeR
türkan saylan: İntikam Olarak Görüyorum
Alıntı:
CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter: Türbanla ilgili intikam alıyorlar
"Son derece üzgün ve şaşkınım. Türk vatanını seven, bayrak diyen, ulus devlet diyen insanlar gözaltına alınabiliyorsa Türkiye ciddi bir tehdit altında demektir. Bütün yaşamı içinde laik Türkiye için mücadele vermiştir. Kemal Alemdaroğlu'nun hiçbir şekilde gizli bir örgütle ilişkisi yoktur. Herkes basiretli davranmalı. Ergenekon gibi henüz ne olduğu belli olmayan ve henüz iddianamesinden dahi haberdar olmadığımız bir gizli örgütten olduğu varsayılarak gözaltına alınmıştır. Zaman zaman bir intikam planı gibi algılıyorum. Yargı en doğru kararı verecektir. Türbanla ilgili bunu söylüyorum. Çünkü türbanla ilgili ilk yasa İstanbul Üniversitesi'nde uygulandı. Biz bu konuyla ilgili tehdit aldık. Kendisi çok sevdiğim biridir."
Sen çok seviyorsun diye, dokunulmaz mı olacak?
Sen Kemal Alemdaroğlu' nun hiçbir suçu yoktur dedin diye, sana inanılıp Kemal Alemdaroğlu yargılanmayacak mı?
Hem neden yargıyı baskı altına almaya çalışıyorsunuz. Kapatma davası için konuşan Ak Parti taraftarlarına ve yöneticilerine '' yargıyı baskı altına almayın, hukuka güvenin, yargı bağımsızlığına güvenin vs. vs.'' gbi laflar edenler sizler değilmiydiniz? Ne oldu iki günde de yargının bağımsızlığı suya düştü, yalan oldu??
CeVHeR