Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 03:36   #74
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Laiklik için 15 Altın Kural
Alıntı:
ilhanselcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen bizden bu gözaltı olayında düğmeye Erdoğan'ın bastığına, sen suçsuz dedin diye Selçuk'un suçsuz olduğuna inanmamızı bekleme. Yarın öbür gün çıkar her şey ortaya. Ben suçludur demiyorum, Selçuk'a olan nefretimin bu gözaltı ile de bir ilgisi yok, öteden beri bu böyledir benim için. Dolayısıyla olay netleştiğinde Selçuk suçlu bulunursa senin kızarmaman, suçsuz bulunduğunda da benim kızarmamam için şimdiden böyle Nostradamus ayaklarına yatmak mantıksız.
Ben kızarmayacağıma eminim..Bugün eğer ki samimi iseniz Özgürlük ve Demokrasi söylemlerinizde buna karşı çıkmanız gerekir..Bakın altını çizerek söylüyorum,tutuklanmalarına karşı çıkmayabilirsiniz fakat tutuklanış biçimlerini göz önünde bulundurduğunuzda yapılan yanlışı farkedeceksiniz..

83 yaşında kalp hastası bir adamı gecenin 4 ünde uygusundan uyandırıp sorguya götürmek insanlıkla bağdaşır mı?

İlhan Selçukun devletin tahsis ettiği koruması vardır,yeri yurdu bellidir,her gün neler yaptığını herkes biliyor..Daha uygun bir zamanda ve daha uygun bir şekilde tutuklanabilirdi..

Hoş tutuklanmasının altında yatan gerçeği çok iyi biliyoruz ama,tutukladıysan bile insanlıktan taviz vermeyeceksin..
İnsanlıktan dem vuranlara bakın hele siz...
İnsanlık kavramının ne demek olduğunu bilirmisiniz siz
Yıllardır yaşlı, genç, çoluk, çocuk, anne, baba, kalp hastası, şeker hastasa vs. vs. diye ayırmadan, sırf dinlerini yaşamak istedikleri için, adete fişleyerek hayatlarını karartanlar sizler diğilmisiniz be bre ahmaklar...
Bak HAsan Karakaya bugün ki yazsında olayın içyüzünü anlatmış. Bir oku istersen. Belki birşeyler kaparsın...

http://www.akpartiforum.com/index.ph...=35674.new#new