Alıntı:
laik türkiye Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akkparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sümeyye Nickli Üyeden Alıntı
Başka özellikleri olmaz olur mu? Mesela islam düşmanlığı.....Son derece ileri bir din düşmanıdır kendisi, bunu bu 7 yıllık sürede gayet güzel ispatladı...
|
bencede haklısın
yada her her gönderilen yasayı iptal etmeyi adet haline getirip adeta tbmm ile alay etmesi de olabilir bence 
|
valla arkadaşlar laik demokratik türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz..
bu ülkenin başına geçen cumhurbaşkanını siz halife olarak görüyorsunuz ne yazıkki..
ben a.n.sezerin islama aykırı bir tutum sergilediğine inan mıyorum..ispat eden varsa lafının arkasında durur ve ispat eder..dolayısıyla ben insanlara iftira ve gaybetten korkarım..en büyük korkum ise allah korkusudur..dolayısıyla bir lafı söylemenden önce çok düşünürüm..sizin yanlışınız sizi yönetenlere düşünmeden katıksız bağlı olmanızdır..bundan dolayı sizi başkalarının hakkında şu dost şu düşman tarzındaki laflara hiç düşünmeden inanmanızı sağlıyor..öyleki hz.muhammet döneminde bile hz muhammet kendisinin insan olduğunu ve hatalarının kim olursa uyarması gerektiğini belirtmiştir..bu insanı kendini büyük görmesinden uzak tutar..bu kendi düşüncem.. teşekürler.. 8)
|
fazla laikliğe aykırı bi yorum olmuş peygamberimizden örnekler falan...

ülkesinin dinine bağlı insanlarını irticai terör unsuru olarak görmesi din düşmanı olduğuna bi örnek olamaz mı acaba...