Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 16:00   #89
Kullanıcı Adı
almina
Standart TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Ne oldu simdi niye kiviriyorsun hani beni milli görüscü yapacaktin, hani benden daha beterlerini yapmistin simdi bir anda senin gibiler olmasin diyerek niye kaciyorsun, hani senin dava inancin, hani senin sabrin?...
demek baykal sizin sayenizde Kuran okumaya basladi bende diyorum baykal hocayi basimiza kim musallat etti hic acip okumasa daha iyiydi hic degilse sacmalayip zihinleri bulandirmazdi..
Herseyten kendinize pay cikariyorsunuz ya helal olsun yakinda abd yide aslinda biz kesfettikde emperyalist abd elimizden aldi dersiniz...
bu arada cebine bak bakalim o paradaki sifirlar ne alemde ;)

önemli olan kuranı eline alıp bişeylere bakamsıdır ona bakarsanız nice insanlar göya herşeyi biliyo dini bilgileri çok iyi fakat kuranın ayetlerinden haberleri yok benim kimseyi milli görüşçü yapma gibi bi derdim yok biz anlatırız isteyen gelir isteyen gider kimse üstünde baskı kurmayız ne milli görüşü savunana farklı şekilde yaklaşırız nede savunmayana kin güderiz ama sizler bizlerin siz gibileri hemen milli görüşçü yapma yolunda olduğumuzu sanıyosunuz ama malesef yanılıyosunuz milli görüşçü olmak her baba yiğidin harcı değildir emek ister beyin yürek birliği ister gönül bağı ister buda biz milli görüşçülerde yeterince var ve davamızı en güzel şekilde sürdürüyoruz sürdürmeyede devam edicez bu laflarınla bizi alt etmeye çalışıcağını sanıyosun ama iniştesin arkadaşım inişteeeee
almina isimli Üye şimdilik offline konumundadır