Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 19:46   #79
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
florasan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen kaynak belirtiniz, kaynak belirtilmeyen yazilar silinecektir..
babamın eve getirdiği ekohaber gazetesinden(yerel gazete) bizzat kendim çektim sonuçta internet güvenilir bir kaynak değil

Kaynakta cok saglam dur bende babamin eve getirdigi dergilere bakayimda cürüteyim bunu ..kardes ekonomiden anlamadigin belli bak yalcin abi sana bir gönderme yapmis..
Bütce ne kadar büyürse ona paralel olarak borc hacmide büyür, dikkat edersen borclanma istikrali olarak artismistir buda demek oluyorki bütcemiz bu hükümet zamaninda kendini ikiye katlamistir..
Sen kafani takma borc yigidin kamcisidir o borcu ödeyecek bir yapiya sahibiz ;)
ama internetten daha güzenilir hiç değilse akp başa geldiğinde ben 7 sınıftaydım(hatta safi sübyanım diye babam bana akp sloganları attırıyordu.) bu borcu ödeyecekti şimdi lise sondayım hala ödeyemedi hatta 2 ye katladı heralde ben üniversiteyi bitiririm çalışırım emekli olurum akp hala bu borco ödeyemez artık o zaman 6 yamı katlanır bilmem. :D
sn.Kemal Unakıtan (basının tabiri ile kemal amca) o kadar becerikli değil 12 ye katlar bence

Senin herhalde sayin Unakitanin en iyi maliye bakani secildiginden haberi yok, herhalde kara kasina, kara gözüne o ödülü vermediler ona!..