03-22-2008, 20:35
|
|
|
|
Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
|
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet abi benim anlamadığım ince bir hesap var yardımcı olursanız sevinirim , benim onliram var ama beşlira borcum var sizin yirmi liranız var ama onlira borcunuz var kimin daha fazla borcu var sizce bu kısır hesap kahrediyor beni acizane
|
size saygım sonsuz cevap vermiyecektim ama mesut yılmazdan alına bütçe nasıl bir bütceydi sizce
|
güzel insan yıllara yayılan ekonomik verilerin bizleri taşıyacağı sonucları hesaplamak sanırım çok göreceli bir durum, yalnız benim acizane hissettiğim geçmiş yıllardaki ticaret ahlakı bu gün çok daha rahat ve imkan dairesinde oluyor ,bunu bir esnaf olarak hissedebiliyorum yalnız yıllara yayılan veriyi lügat kardeşim sunmuş bulunuyor inceleme imkanımız olacaktır. saygı noktasındaki çıkışınız saygıya değer teşekkür ederim
|
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. sırf bu güzel uslubunuzun hatırına o yazıyı okuyup konuyu kapatacağım. bir daha yorum yazmamayada gayret göstereceğim. beni yanlış anlamayın amacım ortalığı karıştırmak değil. ama nihayetinde benim görüşümle dalga geçilmiş bende sinirlendim. hala borç konusunda bu ekonomik düzlüğün zahiri, geçici bir ferahlık olduğunu düşünüyorum. MÜMİN MÜMİNİN AYIBINI ÖRTMELİDİR. biz ise karşılıkı ayıplarımızı yüzümüze vuruyoruz. ben şahsım adıma sizlerden (manevra abi, yalçın abi ve lügat abiden) helallik istiyorum. hakkınızı helal edin. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
|
|
|