İstanbul Büyükşehir: 2 Beşiktaş: 1
Haftalardır liderdiğin sefasını sürüp şampiyonluk şarkıları söyleyen bizler,
Takım kaybettiğinde,ikinci olduğunda,üçüncü olduğunda,yarıştan koptuğunda dahi bunun cefasını olgunlukla çekmesini bilmeli ve Beşiktaş'lılık Duruşu'na yakışır şekilde takımımıza sahip çıkıp daima yılmadan destek olmaya devam etmeliyiz.
Biz inancımızı kaybedersek maçlarda futbolculara nasıl İnanın Çocuklar diye bağırırız?
Unutmayın!;
Sevinmek için sevmedik cümlesi sadece lafta kalmamalı!
Eğer sadece sevinçlerimizde burda sevinç çığlıkları atcaksanız kusura bakmayın ama sizin BEŞİKTAŞ'lı lığınızdan şüphe duyarım....
Maça gelince, oraya deil 40 bin 100 bin kişiyide yığsan bişey olmazdı çünkü bugün anlamadığım ve hala düşündüğüm bişey var... şampiyonluğa taraftarıyla , yönetimiyle ve futbolcusuyla inanmış bir takım nasıl olurda bu kadar rahat mücadele eder.sanki bu maçın bi önemi yokmuş gibiydi... yanlış anlamayın yukarda ne yazdın burda ne yazıyorsun demeyin çArşı her zaman gerçeklerin yanındadır.biz gerçekleri görmezsek gerçekler bize bir gün tokatı atıverir.
Sonuçda kaybedilen 1 maç ve hiçbişey bitmiş değil.önümüzde bir fener maçı var ve o maçı alnımızın akılyla ŞEREF' imizle oynayıp HAKKI' mızla kazancağız.bundan hiç şüphem olmadı.
Bobo' ya gelince... aslında yazcak bişey bulamıyorum, Beşiktaş forması giyen bir ismin kesinlikle yapmaması gereken bir davranıştı , - ki haftaya fener maçı var - söylicek bişey bulamıyorum hakkaten ama esefle kınıyorum...
Sayın Ertuğrul hocam oyuncu değişikliği için illa 80, dakkamı beklenir.zaten 10 kişi kalmışız ve yorulmuş oyuncularımız 65, dak oyuncu değişikliğinin gelmesi gereken bir dk.ydı...
Neyse arkadaşlar kötü bir maçı kötü bir futbolla geride bıraktık... Umarım bu maçtan çıkarılcak çok ders alır futbolcularımız ve teknik heyetimiz...
herşeye rağmen
3 Hece8 Harf Sadece BEŞİKTAŞ
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK ULAN !!!
çArşı Yalan Dolan Sevdalara kArşı
|