Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 22:59   #8
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
florasan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Birincisi senin islerin iyi degilse kendini sorgula müsteriye güzel yüz gösteriyor musun bakayim ..
ikincisi halkin icinde olman hic birsey ifade etmez, halkin disinda olan bir halk göstersene bana ?
ücüncüsü bir insan acsa, isi yoksa, is yapmiyorsa komunizmi, darbeyi filan hic takmak bunu en iyi 3 kasim secimlerinde gördük iktidar ortaklari bir önceki secimde galipken 3 kasimda yerle bir oldu..
dördüncüsü benim babamda esnaf ve sükretmesini biliyor, 3 kasim öncesini hatirla ve sükret kardesim ;)
hakikaten çok sığ düşünüyorsunuz
Elhamdulillah müşterilerimle aram çok iyidir ve elhamdulillah beni çok severler
ama güleryüz benim müşterimin cebine para koymadığı gibi onun dönüşümünü de yapamıyor
elhamdulillah biz yine de şükrediyoruz...
islamcı dediğimiz gerici(kastım ortamı germek) basın beş yıl boyunca akp'nin yalanlarına maalesef alet oldu
ve bu toz pembe yalanlara inanan değerli insanımız oyunu akp'ye verdi
kimse kimseyi kandırmasın bu millet chp gelmesin çocuklarımız dinini öğrensin diyerek oylarını akp ye verdi
ve buna da imamlarımız ve kuran kursları hocası önayak oldu

Az önce aglayan sen bir anda sükür duasina ciktin 8)..O ak partili imamlar kömürle, ceyrek altinda dagittimi iste sizde bu kadar sigsiniz ki ak partinin basarisina kilif ariyorsunuz..
Cünkü sizde tahmin edemeniz bu basariyi o yüzden bir sorumlu lazim, oysaki sorumlu becereksiz muhalefettir buna sp de dahildir..
Kardesim hadi medya toz pembe gösterdi halk cebine gireni, cikani bilmiyor mu o kadarda cahil mi? evet size göre halk cahil ama yarin oy isterken aziz milletim olur..
o imamlar, o kuran kursu hocalari yillardir sizin icin calisirken iyiydi ama degil mi ;)