Alıntı:
|
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Sondan baslayim imamlarin, hocalarin bizi desteklemesini onayladin mi..camii ibadet yeridir, siyaset yeri degildir dünyalik cikarlari camiiye kimse sokmamalidir ister ak parti olsun, ister chp bir imam siyasi görüsünü cemaate asla empoze edemez bana kalsi rengini aleni sekilde belli edemez..
halka cahil diyerek eline ne geciyor, sende o halkin icindesin sende cahilsin o zaman yok halk cahilse bundan erbakan dahil siyasilerin katkisi var, neden egitmediler o cahil halki..
simdi bir karar ver islerin iyi mi, kötü mü yada söyle sorayim 3 kasim öncesi ve sonrasini bana objektif analiz et gerci bosuna soruyorum ama belki kücük bir ihtimal 8)
|
3 kasımı hatırlamıyorum lakin 22 temmuz da ekonomi de bir canlılık söz konusuydu ama artık böyle bir durum yok maalesef
imamlar hakkında da senin gibi düşünüyorum
halk siyaset cahili benim kastım bu yoksa halkımız onun dışında neyin ne olduğunu iyi bilir
ve halkımız çok saf bu hem çok iyi hem de çok kötü bir durum
efendimizin bir sözü var müslüman uyanık olmalı bu söze riayet edersek saflığımızın da getirisi ile sırtımız yere gelmez
ama yok uyanık olmazsak maalesef istenmedik sonuçları elde ederiz
halkı eğitmek öyle kolay bir eylem değil o yüzden kimseyi suçlamak doğru hareket olmaz kanısındayım