Sonra bize dua ediyor ayrılacağımız vakit, “Allah size de tesettürü nasip etsin, çok sevdim sizleri” diyor.
Arkadaşımla birbirimize bakıyoruz, “Nasıl yani?!” der gibi. Biz zaten tesettürlüyüz, yoksa değil miyiz?..
Sözün bittiği yer burası olsa gerek.
Böyle örnekler çok malesef,biz beyoğlunda toplanır peygamber efendimize yapılan karikatürleri desteklediği için isveçi protesto eder slogan atarız yanımızdan kapalı (artık neresi kapalıysa aşmış kendisini) bir kız onun yanında bir erkek.Erkeğin eli kızın belinde kızın eli erkeğin belinesarılı şekilde diğer erkeğindiğer elini tutuyor.
Giyim desen daracık,yüzündeki makyaj desen gök kuşağı gibi...
Sadece 1 örnek olsa keşke,o gün bu kız ve oğlan gibi onalrcasını görmek mümkün.
Protesto dönüşü cebinde 5 kuruş para olmadığı için Taksimden mecediyeköye ordan eve kadar yürüyeyim dedim.
Mecediyeköye gelince yorgunluktan meydandaki banka oturayım derken karşımda bankta mecediyeköyün ortasında kapalı bir genç kız yanında erkek,23 yaşlarındalar belki.O hallerini yazmaya gerek yok sanırım,gören bu iki sapığın dudaklarını birbirine japon yapıştırıcısı ile yaştığını sanacak...
Ankara bu sefer,ankamall'da bir kafaye girdim arkadaşlarla,iç taraflara doğru giderken yine karşımızda kapalı bir genç kız ve yanında bir adam.
havle vela kuvvete illa billah,bunlarda japondeğil bali kullanır olmuş.
Caddedeyim bu sefer,daracık etek,üstünde daracık bady midir badi mdiir nedir o tip elbise.
İçi dışı dışarda genç kızlar,'kadınlar'.Başlarına neden örtü örtüyorlar merak ediyorum,moda olduğu için mi acaba ?
2-3-4-5 hatta 100 deriz ama sonu gelmiyor ki ?
Günümüzde çarşafa girmek bile haram olmuş kadınlara,doğru düzgün kapananlara dahi kötü gözle bakanlar var çarşaflıya dahi.Allah ıslah etsin.
Dünya hayatı ancak bir oyun ve bir eğlencedir. Elbette ki ahiret yurdu Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için daha hayırlıdır. Hala akıllanmayacak mısınız? En'am Suresi 32.Ayet
Şehid Nurullak Saatçioğlu gibilerine ihtiyaç var.
----
http://www.akpartiforum.com/index.ph...2766#msg302766