Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
oturanboğa bu başlığı görmeli
hayırlısı olsun.. zaten yaramadı avrupa ona.. gelirse gelsin.. ama nurcu diyolar ya emreye? bi kapatma davası da biz yersek halimiz nice olur?
|
niye yaramasın avrupa ona...yav oyuncularımızı yurt dışına gönderecez diye anamız ağlıyo sonra da inatla onları geri getirmeye çalışıyonuz...tugay futbolu bırakınca tugayın yerini doldurcak o avrupada...gelmesin daha.şöyle bi 40 yaşına falan gelsin hoca olarak gelir...yazık bu adamlara da ya.her lafları kabahat...emre adnan polat isterse gelirim demişti evet ama 2. fatih terim döneminde de fatih hoca isterse seve seve gelirim demişti.hani nerde...böyle demesi gelmesi anlamına mı geliyo?yalnız şimdi fark ettim bu emre de kim isterse seve seve geliyo galatasaraya...amaaan o kendi kariyerini düşünmüyosa derdi bana mı düştü...offf amma uzun yazdım...ha bi de onun nurculuğu falan kalmamış.bi röportajında hiç de hoşuma gitmeyen şeyler söylemişti(cuma namazı kılmıyorum falan diye)ama yine de hakan şükürden sonra bana futbolu sevdiren insan.Allah hidayet versin