03-24-2008, 19:11
|
|
|
|
Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
|
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
mavera Nickli Üyeden Alıntı
bazilarina bu haber cok dokunmus baksaniza bin dereden su getirip haberi cürütmeye calisiyorlar :D :D..
Birde alayli konustugumu söyleyenlere bana siyaset yerine masal anlatan milli görüscülerle birakta alay edeyim 8)
|
herkezin davranışları kendini bağlar. sizle ciddi ciddi konuşanlarla alay etmekle karşınızdakini değil kendinizi küçük düşürürsünüz. bunu çoktan öğrenmeniz lazımdı ama neyse hiçbirşey için geç değil. size aileniz tarafından bu öğretilmediyse sizinde suçunuz değil tabi. bana ailem her ne olursa olsun hangi görüşte olursa olsun karşı tarafın görüşlerine saygı duymayı, tartışırken bile saygı sınırlarını aşmamayı öğretti. neyse size bu yaştan sonra saygı dersi vermeye kalkmayayım sonuçta ben masal anlatan 18 yaşında bir kızım.(not:biraz yalçın abiden ders almanızı tavsiye ederim bende verirdimde hani sizden küçüğüm ya) :-X
|
istersen bana hayat dersi verme! ;)..sen alabildigini al ondan sonrasini tevekküle birak..
Biz adamina göre muamele yapiyoruz, ciddiye alinacaklari cok iyi ciddiye aliyrouz ama burada ayni nakaratlari okuyanalara anladiklari dilden konusyuoruz..
Farkli görüste olmak baskadir, kendi görüsünü karsidakine dikta etmek baskadir..siz farkli görüste olmakla kalmayip kendi görüsünüzü zorla ve aleni sekilde bizlere empoze etmeye calisyirosunuz bizde buna karsilik tepkimizi veriyoruz..
Yoksa adam gibi gelip yorum yapana, görüs belirtene saygimiz sonsuz ama burada gecmisin verdigi eziklikle partimizi, baskanimizi, bizleri cehenneme sokup cikaran güruha en iyi tepki onlari ciddiye almamakla olur..
Uzun lafin kisasi "adamina göre" muamale var..bilmem anlasilabildi mi ;)
|
merak etmeyin bunlar forumdaki son mesajlarım beni çok kırdınız. artık foruma girmeyeceğim. artık ben olmadan huzurlu huzurlu yaşarsınız forumunuzda. (not erbakan hocamın lafı çarpıtılmıştır. biz akpliler cehennemliktir diye hiçbir hiçbir cümle kullanmadık mesajlarımızda.)
|
|
|