İşte kapatılma talebi gerekçeleri
Sanal senaryo dediğiniz şey gerçektir. burada sanal senaryo çizeni karıştırmasın arkadaşlar , ben çizmiyorum.
Bizler buralarda , evlerimizde , arkadaş arasında hararetli tartışmalarda bulunuyoruz ama gerçekte dönen dolapların hiçbirinden haberimiz yok , o iyi bu kötü diyip kendi çapımızda yorumlarda bulunuyoruz. Etrafıma bakıyorum , düşüncelerimden ve ideolojimden biraz sıyrılıp yukarıdan baktığımda Avrupalı politikacıların halkına bizimkilerden daha iyi niyetli hizmet ettiklerini ve daha dürüst olduklarını görüyorum.
Geçmiş hükümetlere bakıyorum yolsuzluk görüyorum , şimdiki hükümete bakıyorum ülkeyi geren insanlar görüyorum , partiler üstü olan derneklere bakıyorum siyasi yapılanma gibi hareket ediyorlar , basına bakıyorum aynı gün aynı ülkede basılan gazetelerde aynı haber için birbirinin aksi haberler görüyorum , imralıya bakıyorum hala nefes alan bir şerefsiz görüyorum ve düşünen bir varlık olarak tüm bunlar ne demek oluyor diyorum.
Ben Akp sinde Chp sinde Mhp sinde değilim hatta bunların düşüncelerinde de değilim , ben kendi ideolojilerini veya etrafını gözeten değil bu ülke için gerçekten iyi birşeyler yapmak isteyen insanlar istiyorum , bunun çabası içerisindeyim. Diyeceksinizki varmı öyle bir oluşum , ne yazıkki yok.
Benim başından beri söylemek istediğim Akp ninde 2 dönemdir tek başına iktidar olan bir partiden beklenen başarıyı gösteremediğidir ve sabittir. Bu şartlar altında görev almış bir hükümetin bu ülkeyi 6 senede uçurması gerekirdi. Diğer sıkıntımda bunun bir gerçek olduğu ama sabit fikirli arkadaşlar tarafından görülemediği. Gidelim Chp nin sitesine orada da yazalım tartışalım , Mhp nin sitesinde de yapalım ... İlla birileri bunları değerlendirip beyinlerinde hiç tetiklemedikleri sensörleri tetikleyeceklerdir. Eğitimi , askeri , mafyayı tartışalım , nedenleri tartışalım çözüm üretelim istiyorum. Çözüm tektir ama çözüme giden yollar farklı olabilir bu yolları bulabilmek içinde sabit fikirli olmamak gerekir.
|